mandag 7. mai 2018

Brannmurplate 30mm

Gjennomføringselementet monteres med Nordpeis varmebestandig akryl mot pipe og brannmur. Montering av gjennomføringselement. MAXBO har brannbeskyttende plater som erstatter den tradisjonelle brannmuren. Kjøp brannmurplate på nett eller i butikk.


Brannmuren er blitt tynnere, lettere og slettere. Praktiske plater har tatt over for murstein, lecablokker og siporex. Skamotek brannplater 50mm selges.


Dette er plater som er godkjent som brannmur alene. Raskt og enkel montering. Er også meget godt egnet til peismuring. Materiale: Forsterket lettbetong. Nedlastbare dokumenter. Instruksjonsmanualer. Platen kan erstatte en tradisjonell brannmur når det er behov for å beskytte brennbare. Jøtul har et stort utvalg av tilbehør til montering av ovner og peiser. Vi ønsker at du skal være fornøyd med din vedovn - lenge. Derfor tilbyr vi også.


Brannmurplate 30mm

Silca 260MC Brannveggfor innebygging av peiser og brannmur. Det kan brukes 30mm plater for gasspeis. Vanlige" brannmursplater er gjerne 50mm, men du får vel ned i 30mm også. Dere trenger kun plate på vegg på den siden av pipen ovnen står.


Brannmurplate 30mm

Lagerført: Abildsø Storo Vækerø. Helstøpt trenger ikke silikonlist. Forskjellige bredde og høyder. Høyde 1x bredde 1dekker de fleste behov for brannmur bak ovn.


Hot Megastore er en nettbutikk med showrom i Oslo. Et av Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Thus they are sometimes referred to as 30mm. Sintef-godkjent som.


Brannmurplate 30mm

VÅTROMSPLATE XPS 30MM JACKON. Oppdal Trinn 30cm x fallende lengder 20- 30mm tykkelse. Lys Oppdal trinn fra Minera Skifer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg