mandag 28. mai 2018

Azilal teppe

Og akkurat som med Beni Ourain-teppene. Tidløst, lekent, klassisk og unikt. Morsom liten matte som passer inn stort sett overalt. Det produseres av anerkjente dyktige håndverkere som kommer fra en lang tradisjon av teppeknyting.


Et flott vintage azilal - teppe. I god stan her får du en liten marokkansk kulturskatt! Størrelse x 90m. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Har du spørsmål angående et teppe ? Eller et spesielt behov? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt! Skriv din melding i feltet under. Den ligger høyt oppe i Atlasfjellene.


Azilal teppe

Mønstret ullteppe i høy kvalitet, håndknyttet etter marrokansk tradisjon. Alle være ryer består av bærekraftige materialer.


Azilal teppe

Kvalitet og autentisitet Det er viktig velge tepper av hy kvalitet for holdbarheten og hvor estetisk. Denne Pinnen ble oppdaget av Kitty Lossius. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Azilal got the title of the most beautiful. Mer informasjon. Disse teppene er laget av ung råull, og vevd av kvinnene i Azilal-regionens stammer. Jeg plukket ut et teppe med små ruter, som jeg ikke har sett like mye av som de store.


Azilal teppe

I tillegg til Beni Ourain- tepper har Arte Factum også flere fargerike varianter, såkalte Boucherouites. Mange har sett tepper som våre i blader på reiser men sier det er gøy å se teppene live, enklere å ta valg når man har sett og kjent på kvaliteten. Klik på dine favoritter, så får du flere oplysninger om det. Se under info hvis du vil købe tæpperne online.


Melert teppe som setter stilen uten å ta for mye plass. Inngår i kvalitetsnivået J- Premium. J-Premium er våre mest elskede hverdagsprodukter med høyere. As with other styles of.


Citroën berlingo diesel XTR. På lager genes leafy lfy: Topics by Science. De er alle kantet med bånd av lin eller bomull.


Et Maserati teppe er også vist, kantet med usynlig kant, som gir et meget flott utseende. Vi har levert slike tepper i. Myk og med god lydisolering mellom etasjene. Teppeflis i god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg