mandag 30. april 2018

Glass med tekst

Glass med gravert standardmotiv inkludert! Kan lasergraveres med egen tekst og logo. Alle priser er inkl.


Hos YourSurprise kan du få et av våre design og tekst du velger, inngravert på et vinglass, champagneglass, teglass, whiskyglass, ølglass, vannglass. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering. Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Gi bort vinglass, champagneglass eller.


Lag en unik gave, graver egen tekst og motiv. Umg bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. I forkant går vi igjennom en spesiell film. Gammelt stort glass med gullkant og tekst.


Lite og pent brukt. Kan hentes i Drammen, eller sendes på kjøpers regning! Norgesglass selges kr. Disse glassene har en litt annen fasong. Vinglass med tekst i gullskrift. Perfekten gave eller selskapsglasset. Hvitt keramikk krus med rosa motiv, Jeg Elsker deg tekst utenpå og søt tekst inni. Maten i dette måltidet minner dem på at de arbeidet som slaver i gamle Egypt, før Gud førte dem ut av landet. Fatet er i blankt glass uten noe mønster, og med tekst.


Motiv: GLA 1Passer: Kun ett glass Farger : Kan endres Link: Se større bilde. Vi har et stort utvalg av kopper og glass til hverdag og til fest! Du finner det på ting.


Vi sandblåser tekst og motiv på stein og glass. Sandblåsing er fin sand blåst i luft. Når de små kornene med hard kvartssand treffer overflaten på objektet vil den.


Flott ramme med sann tekst ! Dette er en bilderamme). Nyheter: Krukker med tekst kr. Skåler med tekst kr. Skriv din ønskete tekst her og. Til linjer mm. Morsomme glass som gjør selskapet til noe ekstra. Glassene kommer pakket enkeltvis i PVC Box. En perfekt gave, firmagave som vil bli husket! Charms, oval med tekst Love, stk. Bloomingville Wineglass med tekst Ø5xHcm. Duftlys i farget glass med trelokk, og hyggelig tekst på glasset.


Finnes i duftene: Blackberry dusk, Fresh Linen, Peony Brennetid: timer. GLASS LYS LYKT MED TEKST.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg