torsdag 12. april 2018

Hekle gulvteppe zpagetti

VEILEDENDE OPPSKRIFT - ALMA Ø1heklet teppe oppskrift zpagetti garn oppskrift på norsk. Heklet gulvteppe mønster. Hoooked Flora Matte er en matte med et flott hullmønster.


Hun har brukt tre nøster av garnet Hooked zpagetti og heklenålstørrelse 12. Dra sammen ringen, sånn at du tetter hullet i midten. For en genial måte å lage et gulvteppe på! Det krever ingen heklenål eller søm for å få det til, bare hendene dine.


Lastet opp av ExpressionFiberArts Hvordan hekle A. I denne DROPS video viser vi hvordan du hekler diagram A. Her kommer som lovet en beskrivelse av hvordan jeg lager gulvtepper : Utstyr. Mitt siste lille prosjekt skal bli en rund matte som skal få flytte inn. Tenker i retning. Oppskriften kan lastes ned gratis.


Tips til nybegynnere: Smart å få hjelp av noen som kan hekle :) Her er en liten. Er dette garnet tykkt nok til at man kan lage gulvteppe ? Hoooked Zpagetti nøster fra panduro (eller ligenden garn) 2. Hoooked begynte med å produsere garn av det enorme tekstilavfallet som motebransjen. Jeg har og heklet et teppe i "garnet" Hoooked zpagetti ". To kluter har det blitt og, etter Bitta.


D et er mange som ønsker ein framgongsmåte på å hekle teppe av stoffremser. Crochet round rug fabric yarn round rug zpagetti yarn by Lulaor. Det går så utrolig fort å hekle med tekstil garn(hooked zpagetti ) og. Og planen er og hekle et stort deilig sofa teppe, med et tykt ullgarn.


Hekle gulvteppe zpagetti

Gratis strikkeopskrifter - Puf strikket i Zpagetti hos Fru Hyasinth. Denne video-tutorialen viser deg hvordan du hekler et teppe med. Konthekling er en super måte å lage rutemønster uten å måtte hekle sammen ruter etterpå. Zpagetti -garn er et gjenvinningsprodukt som er basert på overskudd fra.


Hekle gulvteppe zpagetti

Skandinaviske strikket detaljer tilbyr strikket og heklet produkter på. Ribbon Zpagetti. Nytt håndlaget gulvteppe som jeg lager selv. Garnene fra Hoooked lages av resirkulerte fibre fra overskuddslagrene til tekstilfabrikker.


Lag et rundt, heklet teppe som passer perfekt inn i stua di. Oversett denne sidenDIY: Round carpet in Zpagetti Hallway Carpet Runners, Cheap Carpet Runners.


Hekle gulvteppe zpagetti

We love this bold and beautiful Zpagetti crochet runner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg