mandag 16. april 2018

Solskjerming stue

Style ditt vindu! Dekorativ rullegardin. Lystette rullegardiner passer som solskjerming i alle rom, og vil gjøre rommet mørkt og behagelig, selv på lyse. Når du skal velge solskjerming, må du nemlig bestemme deg for hvilken funksjon som er den viktigste i din stue.


Det siste du trenger å bekymre. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Rullegardiner brukes tradisjonelt i Norge mest på soverom for mørklegging, men det kan fint brukes til andre rom som stue, spisestue, kjøkken og bad.


Solskjerming stue

VELUX gardiner for stuen. Soverommet er kanskje det vanskeligste rommet når det gjelder å velge rett type solskjerming. Mens du på stue og kjøkken må ta hensyn til. Persienner finnes både for innvendig og utvendig bruk.


Begge typene kan brukes for å hindre innsyn så vel som solskjerming. I stuen er vinduets utforming og størrelse viktig for hva man kan velge. Interessert i solskjerming til stue ? På vår blogg deler vi løpende spennende nyheter, nyttige tips og gode råd. Les med på bloggen vår her!


Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Se vårt store utvalg av gardiner, rullegardiner. T Aasen solskjerming har alle typer innvendig solskjerming. Lamellbredden justeres etter hva som ser best ut i din stue eller hvor du måtte ønske å bruke dette.


Alle persienner håndlages etter mål slik at det passer perfekt til. Vi er stolte av å ha de beste tilbakemeldingene og de mest fornøyde kundene i. Er det deilig med det flotte lysinnslippet – men også litt irriterende, dersom du har tv- stue eller soverom med et slikt vindu? Innimellom har man.


UPDown løsning, hvitt stoff. Mål på vindu er Stort vindu stue : B1H177. Soverommet består av en 90cm(lengde) 200cm(høyde)dør med glass og et vindu ved siden.


Solskjerming stue

Solskjerming Ønsker pristilbud på Plisègardin-løsning for vår stue. For stue eller kontor kan sola skinne slik at du får solstråler rett på tv eller pc- skjerm.


Solskjerming stue

Med riktig tilbehør får du skapt en koselig og funksjonell hagestue. Kunne du tenke deg å få screen solskjerming som beskytter mot innsyn, varme.


Gardinstang og en lystett gardin på soverommet, en gardinstang og noen enkle gardiner på stue eller kjøkken og toppe det hele med en litt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg