torsdag 19. april 2018

Arkitektpapp

Arkitektpapp

Arkitektpapp, 3mm. Kan skjæres i med skarp kniv. Vi har fått inn en ny foamboar i mange ulike formater. Disse selges pakkevis. Firenze foamboard. Sender minimum 10stk. Er på jakt etter arkitektpapp, eller foam core som det er mest kjent som på engelsk. Er det noen her som vet om butikker som selger det til. Legg til i handlekurv. Brukes ofte til terreng i arkitektmodeller, eller i byggmodellene. Også kalt foam board og kappa brett.


Arkitektpapp

Dette er stive plater med skum stivet mad kartong på begge sider. Det er enkelt å skjære i dem. Dra på butikker der arkitekter handler (på norsk kalles dette gjerne arkitektpapp, så det er lettere å finne norske forhandlere hvis du søker etter det).


DigitaltMuseum found hits. Se Instagram-bilder og -videoer fra emneknaggen arkitektpapp. Kraftig och solid mm kartong, för t. Kan användas till arkitektur.


Arkitektpapp

For eksempel så lager arkitekter eller interiørkonsulenter ofte modeller i et materiale som heter arkitektpapp eller kapapapp. De visualiserer. IKKE skal være med. Ditt søk på arkitektpapp ga treff på 0sek.


Til hovedmeny Til innhold. Fritidshus i målestokk 1:50. Kalles også capa. KEM i Oslo har dette i Astørrelse, og mm. Kan også brukes på tre, teracotta, stein og lignende) Kan også brukes.


Malene som ble brukt er bygget med arkitektpapp. MÅ-punkter for hvert team. Vært med å ta mål av garderobe og toalett. Laget enkel skisse av garderobe og toalett.


Tegnet opp riktige mål i 1:på arkitektpapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg