mandag 2. april 2018

Bonsai tre klipping

Bonsai tre klipping

Klipp vekk tørre grener og blader. Velg en topp (krone). Vår» plante (se bildet) kan passe som et tre med litt hengende grener.


Ficus microcarpa, som er villformen av Ficus Ginseng, er et stort tre. Når man skal lage et lite bonsaitre, kan det lønne seg å starte i det store. Bonsaijord, -ompotting og -potter. Men det er lettere å starte med en solid stamme, klippe greinene helt.


Bonsai tre klipping

Alle grener som ikke er med i det jeg tror skal bli et fremtidig design klippes bort. Det er ganske mye som tas bort. Stelletips Ficus Ginseng. Vanning: La jorda tørke litt opp mellom vanning, men gjennomvannes grundig med romtemperert vann når det vannes.


Det jeg har gjort hittil er å klippe den så formen blir som en slags trekant - spiss. Har vært en tur på Ikea og myset litt på bonsai tre og likte spesielt dette bonsai. Ordet bonsai er japansk og betyr potteplante.


They are reputed to be difficult to manage, but follow a few basic rules. En vakker plante med middels store, blanke og grønne blader. Et lettstelt alternativ til en bonsai.


Trives i lys til halvskygge. Vannes når jorden har tørket nesten ut. Disse er opplært til å forbli små. Ompotting av bonsai er viktig for å holde treet sunt og sørge for god vekst.


Bonsai tre klipping

Hvis det er lenge siden forrige ompotting og røttene. Når du skal lage et lite bonsaitre, kan det lønne seg å starte i det store.


For sterk beskjæring kan ødelegge planten, så den bør behandles med forsiktighet. Den optimale trestørrelsen er 7-centimeter. Før du starter prosessen, må du.


I frukt og bær trær og busker i form av bonsai change "blader, avhengig av. Dette er et lite tre som kjøpes ferdig. Enten ved å klippe av hele toppen eller bryte av en gren. Scheffleraen tåler godt å klippes ne dette gjør den populær som bonsaitre.


Husk at en bare må klippe årsskudd på gran og furu, og ikke for sent på. I motsetning til det mange tror er et bonsaitre ikke en odlet miniatyrversjon av treet med annen genetikk, men et tre som ville vært normalt om det hadde fått vokst.


Tree_shapingno. For øvelse av å forme trær og busker ved å klippe løvet, se Topiary.


BESKJÆRING AV LØVEFELLENDE TRÆR nå som vinteren nærmer seg og løvet på de løvefellende trærne begynner å felle løv, er det en fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg