fredag 13. april 2018

Aluminium kasse

Aluminium kasse

Zarges tilbyr lette kasser i aluminium for deg som vil ha en solid og sikker løsning for oppbevaring og transport av verktøy og utstyr. Visning: Listevisning. Lette kasser i aluminium for deg som vil ha en solid og sikker løsning for oppbevaring og transport av verktøy og utstyr.


Kassene er utstyrt med pakning i lokket. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Dette er en lager tømming.


Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K 470-serien. Kassevegger og profiler i aluminium. Hengsler i rustfritt stål, ingen detaljer som ruster. Forsterkningsprofil rundt bunn og lokk.


Pakning i lokket. Alu Tilhenger boks LAV - HF-944. Alu Verktøyskap til Pickup - Lastebil mm. To elastiske bånd mellom lokk og kasse forhindrer at hengslene overbelastes ved åpning.


Materialtykkelse mm, bunn og lokk mm. Aluminium Kasse Skedsmokorset - kasser, aluca, bakkestabler, aluminiumsarbei brannstige, alukasser, aluminiumsstiger, balkongmarkiser, deler. Transportkasse i aluminium. Har vi ikke den størrelse som passer til ditt behov, kan vi tilby en spesiallaget aluminiumskasse - kontakt oss for pris!


Aluminium kasse

LL Aluminium kasser kan også leveres med. Zarges Eurobox er en serie med meget robuste og lette kasser. Kjøp alle slags musikkinstrumenter på nett. Rask levering, returrett.


Aluminium kasse

Lukket dart kasse i aluminium med plass til pile og litt tilbehør. Køb Kasse CA-2aluminium 360X122Xnemt og sikkert - Altid lave priser og gode tilbud på WATTOO. DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS.


Oppbevaringskasse i aluminium. Skriv produktanmeldelse. Ditt søk på " aluminium - kasse " Produkter i versjoner. Bli den første som omtaler dette produktet.


Availability: Normal leveringstid 2-dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg