fredag 20. april 2018

Alutile

Alutile

Våre vedlikeholdsfrie og brannsikre fasadeplater består av aluminium med ulike kjerner – et lett, sterkt og fleksibelt fasademateriale. Bli kjent med produktet.


Alutile

Våre aluminiumskomposittplater består av topp- og bunnplater av sjøvannbestandig aluminium med en kjerne av polyetylen eller FR. Alutile platene er svært enkle å bearbeide. Alt du trenger for å kutte platene er en sirkelsag med fintakket blad og føringskinne.


Vurdering: - ‎stemmer. DocumentHandler › name=Alutil. Flere installasjonsmetoder kan benyttes. Aluminium har en termisk utvidelse og en må beregne at platene.


Høy kvalitet, lav vekt og et vakkert utseende med lang levetid. SINTEF Certification. Her er det brukt Spectra Purple HT-4som skifter farge fra ulike vinkler. Follow them to see all their posts.


Vi er lokalisert i Haugesun men leverer raskt,. Det er et samarbeid vi er stolt og vil gjøre vårt beste for å levere godt håndverk. To be completed soon. Ditt søk på alutile haugesund ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Del saken og skap bevegelse. Kjerne i hardplast. Helge Gabrielsen. Produktet er et lett, sterkt, vedlikeholdsfritt og fleksibelt byggemateriale. Tre lekter kan også brukes til dette. Platene veier lite og er lette å montere, og blir stadig mer brukt på fasader, særlig i utlandet. We perform turnkey works, we work the aluminium plates with CNC machine as your requests whith. SubscribeSubscribedUnsubscribe 4. Vedlikeholdsfri fasade. Leverer til store og små prosjekter I Norge.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Find related and similar companies as well as employees by title and. My shortlist (item). Add more products.


Alutile

Thousands of companies like you use Panjiva to research suppliers and competitors.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg