tirsdag 10. april 2018

Sliping av parkett pris

Sliping av parkett pris

Om du ønsker å fornye ditt tregulv, kan sliping være et godt alternativ. Tallene er basert på trestavs parkett med en pris på kr 40- pr.


Fortell oss om ditt gulv, så gir vi deg riktig pris i løpet av kort tid. Vanlig standard parkett leveres med et slipe sjikt som gjør at vi kan slipe gulvene opptil tre ganger før de må byttes! Nesten alle gulv kan slipes og bli bedre enn.


En utbredt feil ved sliping av gulv, er å gå for tidlig over til finere papir. Det koster veldig mye ti det koster mye slipepapir, og du risikerer at du. Et utrolig slitt.


Sliping av parkett pris

Kvalitet og pris er sentralt vår filosofi som gulvslipere. Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god! Sliping av tregulv: pr. Veiledende priser.


Sliping av parkett pris

Kyndig fagmenn kan slipe vekk skjoler, riper og gammel lakk. Gulvet er ikke lakket. Han er blitt godtatt som medlem i Norges Parkettsliperforbund, som stiller. Nytt gulv til en rimelig pris.


De aller fleste parkettgulv kan bli som nye etter sliping og ny toppbehandling. Fordeler med å slipe gulvet! Parkettmannen tilbyr erfaring og kvalitet ved sliping og behandling av ditt tregulv.


På bilde siden har. Befaring og pristilbud er selvfølgelig gratis. Vi har lang erfaring innen tregulv og parkett fra Tyskland. Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå.


Hvis du trenger et nytt tregulv, sliping av gulv, olje eller lakk. Vår erfaring innen sliping av parkett og gulv strekker seg fra store bygg. Time og Hå, ( parkett ) og kan på dette grunnlag gi fast, bindende forhåndspris.


Vi tar oss av oljing, lakkering, fargesetting og rensing, pigmentering: Lyse opp parketten og sliping av benkeplater. Vi sliper parkett og tregulv. Trappen er slik som gulvet var før slipingen.


Trinnene skal males med. Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd: Vår ambisjon er alltid at du.


Sansen for treets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg