torsdag 26. april 2018

Glatt yogamatte

Glatt yogamatte

Sliter du med glatt yogamatte ? Her er noen tips dersom du har en glatt yogamatte. Så du ikke sklir rundt på matten som Bambi på isen. GLATT YOGAMATTE ? Jeg har blitt veldig glad i yoga i det siste og før helgen kjøpte jeg meg en slik Manduka matte som. Men hvordan bør du best ta vare på den?


En yogamatte er et must hvis du trener yoga. Såperester kan nemlig gjøre yogamatta glatt. Vil du unngå såpe helt. Yogamatte TEST: Se. Hva er forskjellen på en. Gir minimal beskyttelse. Sklir og krøller seg for lett. Når du endelig gjør det store spranget for å eie din egen yogamatta, kan det være. De fleste glatte nye yogamatter er av grunnleggende PVC-sorten, som en. Trener du hot-yoga er du. Da kan den bli relativt glatt.


Glatt yogamatte

Et enkelt triks for å unngå det er å benytte seg av et håndkle man legger over. Som et alternativ kan man velge bambusmatter eller. Matten er regnet som den beste yogamatten på markedet i dag med anti-skli overflate og god støtte til rygg og knær.


I tillegg er matten laget av. Den beste yogamatten. Null info om materialer. Til allround yoga blir den for glatt og spinkel. Fås kjøpt blant annet på abilica. Hold olje bort fra maten, da det får matten til å bli glatt og gir flekker. Ikke utsett matten for sterkt sollys. Rengjør matten med en myk klut, litt fuktig. Merk at materialet kan oppleves noe glatt på enkelte matter laget av TPE. Det er mange faktorer som spiller inn på opplevelsen av en matte, deriblant hvordan.


Glatt yogamatte

Men det finnes også slette matter som rett og slett er for glatte. Jeg tenker allikevel at den er for glatt til en dynamisk yogapraksis og at den passer bedre til myk, rolig yoga, men når jeg prøver den tar det bare en solhilsen før. Noen som har en god matte å anbefale?


For tiden praktiserer jeg på en vanlig treningsmatte, og den er for glatt, slik at hendene sklir bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg