mandag 16. april 2018

Aluminiumsdør

Aluminiumsdør

Hvis du trenger en god og kraftig aluminiumsdør til ditt byggeprosjekt, da er det bare å ta kontakt med oss i Norfo! Vi har aluminiumsdører til alle bygg. Aluminiumsvinduer og aluminiumsdører. Alu dører og alu vinduer til din bolig?


Det kommer helt an på din smak og boligtype. På denne siden kan du lese mye. Schüco aluminiumsdør ADS PL. RAL-farger: over 2farger til din disposisjon. Dørsystem med gode tekniske egenskaper. Det moderne systemet for produksjon av aluminiumsdører Standard MB. Isolert aluminiumsdører, nye, i dine størrelser. Skedsmokorset Kart. Vi produserer dører i ALUPROF høyeste kvalitet profilsystem. Meget pent brukt aluminiumsdør til salgs, som ny.


Vi leverer rene aluminiumsdører - og vinduer til blant annet kjøpesentre, men også boliger. Både funkishus og murhus kan med fordel bruke aluminiumsprofiler. Profil som kan brukes til å lage enkle dørprodukter som ikke trenger isolering, passer både for utendørs. Sterkt materiale.


Produkter av aluminiumsprofiler krever. YTTER- OG INNERDØRER I ALUMINIUM. CREO-ytterdører i aluminium. Egenskaper: dobbeltsidig tett, slett.


Inngangsdør - Vi er produsent av vinduer, dører og persienner. Vi er spesialister på spesielle konstruksjoner. Vi tilbyr solide aluminiumsdører og vinduer for utvendig og innvendig bruk dimensjonert for høye belastninger. Utvalget består av innerdører, dørpartier.


Ved å godta de anbefalte. Foldedøren gjør akkurat det man forventer av den: Rammene foldes til siden slik at åpningen ut blir helt fri, uten poster i lysåpningen. Når den er lukket holder.


Produsert på bestilling etter spesialmål. Stor designfrihet og flere ulike varianter. Kan integreres i våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg