fredag 27. april 2018

Fasadeplater fjøs

Takplater og fasadeplater til industri- og landbruksbygg, samt til privat bruk. Bruksområde både til fjøs, sauehus, ridehall såvel som.


Frontex fasadeplater benyttes i alle typer fasader, og utvendige himlinger. Hver enkel fasadeplate har en unik og naturlig variasjon i farge og tekstur – som. Cembrit fasadeplater i full størrelse, noe som gjør. Som eksempler på bruksområder kan nevnes: – innvendig kledning i industribygg, verkeste garasjer og fjøs.


Produktet har en lys og glatt overflate og trenger. Vi hjelper deg med innreding av ditt nye fjøs. Kontakt oss for et tilbud. Plater som egner seg til det meste!


Vi har veggplater til garasje, lager, driftsbygninger. Steni fasadeplater brukes som utvendig kledning og monteres som luftet fasade.


Platene kan monteres året rundt og behøver minimalt med vedlikehold. Våre PP-plater har blitt en favoritt blant snekker og byggmestere som de bruker til innredningen til stall og fjøs.


Alutile fasadeplater er topp- og bunnplater av aluminium hvor du selv kan velge blant ulike kjernematerialer, som for eksempel Standard PE (Polyetylen) klasse. Andreetasjen til et fjøs på Værøy blåst vekk av den kraftige vinden.


Alternativ er å feste 5cm isoporplater på. Steni Colour er en fasadeplate av glassfiberarmert.


Fasadeplater fjøs

Vi skal også lever komplette bygg med innredning til f. Stålhallen as er ett lite og solid firma som importerer stålbygg, fasadeplater og. Alt fra ventilasjon til fasadeplater på boretårnet til oljeplattformen er utført av.


SORTLAND: Daniel Lagesen og Vibece Hobbelstad bygger nytt fjøs på. Farsund kjøpesenter. Lerk spilekledning. Paroc montasje med beslag. Fasadeplater og beslag. TAKBROER OG DET MESTE AV PROFILERTE TAK OG FASADEPLATER ! Ideell som veggbeskyttelse i for eksempel stall og fjøs, spyleplater eller skillevegger. Materialet kan også brukes. I vårt sortiment av komplette. Både fjøs, brygger og bolighus er skadet etter uværet som traff Nordland.


Fasadeplater fjøs

Løse gjenstander, tak og fasadeplater blåser av bygninger, og trær. Levering av fasadeelementer med trekledning og fasadeplater til ny Extra for Coop Orkla.


Kvatro har levert veggelementer, takstoler og byggevarer til fjøset. Totalvurdering, Eldre småbruk med gode muligheter for fiske, jakt og friluftsliv. Foto: Vegard Røhme. Fjøs, Peppersta Vestby.


Fasadeplater fjøs

Dersom fasadeplater skrus i aluminiumsvinkel, kan tetteremse utgå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg