mandag 9. april 2018

Betong ballong

Betong ballong

Fordel blandingen utover den øverste delen av en oppblåst ballong. Punkter og fjern ballongen. Da vi lette etter spennede ting å ta fatt på kom vi dessuten over disse bollene lagd med ballonger og betong, og det så både spennende.


Betong ballong

Alt du trenger er betongblanding, ballonger og spraymaling. Se hele oppskriften og fremgangsmåten i videoen øverst i artikkelen. Lyst til å se flere kreative.


Et tips er å smøre med litt olje, for da løsner betongen enklere. For meg funket det ikke å smøre ballongen, da rant bare all betong av, men.


Blås opp en ballong til ønsket størrelse, begynn gjerne med små ballonger da det er lettere. Dekk ballongen med betong, og sett den til tørk. Det finnes mange forskjellige, og folk foretrekker å bruke like mye forskjellig. Jeg har her brukt Flytestøp.


Støp enkelt vakre skåler i betong. Lag en stor skål til frukt eller en mindre til praliner eller lys. Se vår materialspesifikasjon og trinnvise instruks. Jobb med en ballong om gangen: Sett ballongen i holderen sin og pakk den inn med betongen.


Legg på så mye betong at ballongen ikke er synlig på toppen og. Du trenger: Blomsterpotter, ballonger, betong, tålmodighet!


Jeg slet en stund med å finne den rette konsistensen på betongen, i starten var. Skåler støpt i betong over ballong, malt med metalic maling etterpå. Utstyr for å lage selv finner du hos Fagervold Hobby Åfjord. Veldig morsomme å lage.


Skålarna är stora, runda skal som stöps med hobbybetong på ballonger (s.k. drakägg). Efter härdning är de målade invändigt med metallfärgen Art Metal, som. Stora ägg av runda ballong -skal i betong.


Betong ballong

Finjas Glassfibermørtel A. Den ene er vakker og litt dum. Ballong og betong. Den andre ordinært utseende, men smart. Nasjonalmuseets arkitekturutstillinger utfyller.


Jeg brukte en pakke standard ballonger fra Nille som jeg hadde liggende. Den første ballongen jeg blåste opp ble veldig avlang, så fant en ny. Den platta metalltråden ger extra effekt när ljuset blänker.


For å lage lysskålene bruker Heidi en ballong som form. Deretter lar hun ballongen med betongen på stå under plast i to døgn. Træ en ballong over flaskens åpning og hell forsiktig betongblandingen i ballongen. Dunk ballongen mot underlaget slik at betongen legger seg i bunnen, fyll på.


TeksturBakgrunn. Av: Sisu og Greig: Drammen, Norway: Vi kjøpte leilighet, pusser opp, ble forlovet og snart gifter vi oss! Vi har en drøm om en. Var försiktig så att inte ballongen spricker, lätt att få betong i ansiktet då!


Därefter får betongen brinna i c:a dygn. Här har betongen brunnit dygn. Lägg märke till.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg