onsdag 20. juni 2018

Betonggulv behandling

Med en slik behandling kan man skape forskjellige utseender og man styrker betongen betydelig. Er den ferdige platen ikke behandlet, bør den uansett behandles. LES OGSÅ: Blande betong.


Last ned gjør det selv-veiledningen og se hvordan. Hvis det kun er for å hindre støv i noen måneder til du legger parkett ell.


Jeg lurer på om det er en måte å behandle betonggulvet i naustet der jeg har trebåten, slik at det blir. Også betong kan behandles med olje. Overflatebehandling.


Etter faglig utført støping er betonggulvet plant, men overflaten er grå, ru og lite sjarmerende. Her kommer slipingen inn i. Her har vi behandlet utvendig betong rundt pumper, vaskehaller og tekniske rom. I mange bygg står betongveggene fritt eksponert.


Dersom disse ikke behandles. Etter at betongen er lagt ut og avrettet starter herdeprosessen. Betongen vil først “størkne” på overflaten i løpet av de første timene etter.


Sort» betong innsatt med blank olje tilsatt sort fargestoff. Behandling Betonggulv ute er ikke så vanskelig, det er bare viktig å velge rett balkongmaling. Epoxymaling er ikke egnet, men Polyuretanmaling holder lenge.


Betonggulv behandling

Trinnlyd: Betong gir dårlig trinnlyd. Vedlikehold : Betong. Enkel overflatebehandling. Man kan impregnere en betongoverflate og beholde betong -uttrykket.


Betonggulv behandling

Dette gjøres med egnede betongimpregneringer eller. Vi anbefaler å olje betong med Liberon Finishing oil, som er en kvalitetsolje basert på kinesisk treolje og tilsatt tørrstoff.


Betonggulv behandling

Oljen vil trekke godt ned i betongen, fylle. Egenskaper og behandling. Alt som inneholder fett vil lage.


Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen, selv uten å legge på et belegg. Sluttbehandling og vedlikehold av et betonggulv.


Et slipt og maskinpolert betonggulv som er impregnert med EverCrete er i seg selv mer enn nok da overflaten blir. Dekorgulv bør behandles med impregnering. Det motvirker forvitring og hindrer at fuktighet trekker inn og lager flekker.


Betong ble levert av Unicon, Oslo Betonginteriør stod for sliping og etterbehandling av gulvet). Slitesterkt og stilig. Veisalt ødellegger betonggulv.


Dette leder i sin tur til rust på armeringsjernet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg