mandag 18. juni 2018

Flattstål rekkverk

Flattstål rekkverk

Seksjonsrekkverk. Folla spilerekkverk i stål, leveres som standard i varmforzinket utførelse. Dette gir rekkverket meget god korrosjons beskyttelse. Rekkverket kan også.


For å få litt inspirasjon kan du se flere bilder av våre rekkverk og trapper ved å trykke deg inn på vårt billedgalleri. Pulverlakkert rekkverk produsert i flattstål.


Produsert i 12mm varmgalvanisert flatt- stål. Vi er leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til entreprenører og byggherrer på Østlandet. Vi er CE-sertifisert av Nordcert med utførelsesklasse EXC. HAUG SPESIAL MIDTHAUG SPESIAL MIDTHAUG SPESIAL MI.


Flattstål rekkverk

Stendere i flattstål, felt i glass. Liggende staffering i vinkelstål. Astrup lagerfører flattstål i rustbestandig AISI 3og syrefast AISI 316L.


Leveres normalt i klippet utførelse t. Flattstål som håndløper. Selges de i Norge? Håndløper av rør ø = mm eller flattstål 40x mm med sort plastlist. Spesialutførelse eller bestilling.


Vi har videreført produksjon av trapper og rekkverk, men også utviklet oss til en. Det har et tverrstag i flattstål. Et gjerde eller et rekkverk kan gjøre mye for uttrykket i hagen.


Flattstål rekkverk

Kanskje et klassisk stakittgjerde passer best? Eller er det et moderne rekkverk i glass som er. Frech Mek, 1a, stk rekkverk i flattstål. REKKVERK HOVEDTRAPP.


Nytt og kult rekkverk produsert og montert hos kunde. Stolper av stk. Enkel og stilren design. Ta kontakt om du går med en. PLATER, AKSELSTÅL, VINKELSTÅL, FLATTSTÅL, EMNERØR, SVEISTE RØR, SØ. Topp rekkverk : flattstål 150xfestes med nedsenket skruer til stenderverk. Herdet glassplate t=mm innfestet med glasslist på sidekanter og bunn. Bæring: HUP søyler. Alt i varmforzinket utførelse. Midthaug rettløpstrap. Våre trapper kan fås med vanger i flattstål eller hulprofil.


Solheim gjerdenett kan tilby flere utgaver flattstål som er godt egnet for å. Trappens vange produseres i flattstål eller UPE profil. Trinn og repo till.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg