torsdag 14. juni 2018

Norsk kuskinn

Vi vet at Audi har etterspurt norsk skinn. Bilde: Sune Eriksen. Et godt utgangspunkt for kvalitet. Stilige, slitesterke og holdbare kuskinn som gir alle rom et herlig særpreg.


Finn ditt nye kuskinn i vårt store utvalg, og bestill online allerede i dag! Alt salg på Kilands. NRF er den dominerende storferasen i Norge og står for mesteparten av all melk- og.


En kvadratmeter kuskinn gir den norske bonden rundt 1kroner. Og den samme mengden skinn kan ende opp som tre designervesker verdt. Kuskinn - Beige 02. Norsk kuskinn er best i verden!


Noen av verdens mest eksklusive designvesker lages av hud fra norske kyr. Huden er ettertrakta på grunn av.


Selger nå store flotte norske kuskinn ! Disse kommer fra gården til pappaen min i vest-telemark. Flottere skinn finner du neppe.


Norge selger klør, tunger, tarmer, mager, skinn og bein for millioner. I dag med ein årsproduksjon på over 80. Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning.


Norsk kuskinn

Skinn får også typisk navn etter arten, kjønnet eller størrelsen på dyret det stammer fra, som selskinn, reinsdyrskinn og krokodilleskinn, eller oksehu kuhu. Det gjør kuskinn perfekt å bruke som teppe på gulvet eller som for eksempel et sengeteppe. Hvor kommer skinnet fra?


Norsk kuskinn

Skinn som selges i Norge kommer både fra norske og utenlandske dyr. Svinelær kommer fra griser i vanlig industriell produksjon. Hud og skinn fra norsk storfe går til luksusprodukter som vesker og sko. Nå etablerer norske Norilia samarbeid med danske Himmerlandskød.


Norsk kuskinn

Mange av skinnene ender bokstavelig talt som dyre, skinnende designvesker rundt om i hele. Italienerne trygler om mye mer norsk storfeskinn. Dyrene er mye i det fri, og det brukes ikke.


Derfor kjøper de skinn fra norske storfe til bilene sine. Publisert mandag 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg