onsdag 13. juni 2018

Reisverk yttervegg

Reisverk yttervegg

Instruksjon om å bygge en vegg i bindingsverk. Vi skal her se på hvordan vi bygger opp en yttervegg i bindingsverk. Finn produkter og informasjon for isolering av yttervegg med trestendere. Vegger av reisverk kan tilleggsisoleres på samme måte som bindingsverksvegger.


Slik er ytterveggen konstruert. Laft, reisverk og bindingsverk. Klassisk funkishus bygget i tungt bindingsverk. Foto: Byantikvaren i Oslo.


Reisverk yttervegg

Og da velge du 36xsom reisverk, da med gips på begge sider. Lær hvordan to vegger bygges opp i bindingsverk. Yttervegger av laft av helved uten isolasjon har. Stendere og sviller er deler i veggen.


Montering av yttervegg. Reisverket av R. Skal du sette opp en vegg med dør i, tegner du inn nøyaktig plassering og størrelse på døren. Prøv å beregne hva du trenger av materialer. Er det nødvendig.


Jo eldre huset ditt er, desto mer vil du hente på å etterisolere ytterveggene. Med bindingsverk og reisverk menes generelt en veggkonstruksjon med. Trenger du ett nytt rom i huset og har litt tid i sommer?


Reisverk yttervegg

Sett inn en lettvegg akkurat der du selv ønsker det. Laftetømrete yttervegger av ”skåret” tømmer (halve stokker, ovale stokker). Bindingsverk eller kraftig stolpeverk. Utmurt bindingsverk.


Festet i vegg på den ene siden (høyde m) - og støttet av reisverk på den. Sleppekonstruksjon, 1 Trekonstruksjon. U-verdi i yttervegg. Boligbygning med laftede yttervegger må tilfredsstille egne krav til.


Tommer (vest) Plank Cost). Ferdig grunnet kledning. Tak og gulvsvill festes pr. Avstand til eksisterende vegg min. Murpussa gråsteinsmur i yttervegg i kjelleren. Mål på åpning: 410x410mm (V1).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg