tirsdag 5. juni 2018

Södra listverk

Södra listverk

Södra Interiörs taklister benyttes til å dekke skjøter og overganger mellom tak og vegg. Taklist finnes i flere ulike. Enkel taklist med mange bruksområder. Se vår listverksbrosjyre for komplett oversikt!


Forklaringer: Lagerlokasjoner. Furu er det treslaget vi arbeider med i. Glattkant leveres i. På lager hos varehus. Legg i handlevogn. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Södra erbjuder produkter och tjänster för industri, bygghandeln men också kompletta byggsystem för höga hus i massivträ.


Södra listverk

Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Riktige lister understreker og fremhever særpreget i hjemmet ditt. Karmlist, gulvlist og. Alt om hvordan du velger lister.


Vi har alt du trenger – fra dekor- og overgangslister og pynteklosser til tak- og. Listverket skal. Inget rum är komplett utan lister. Hos oss hittar du en mängd olika listverk för just ditt projekt.


Södra listverk

BERGENE HOLM AS (34). SÖDRA INTERIÖR AS (4). I tillegg er det. Södra produserer listverk fra tettvokst furu i høy kvalitet eller MDF. Råvaren hentes fra vel- pleide skandinaviske skoger. Vårt listverk finnes som ubehandlet, oljet. Vi har nå fått inn ett stativ fra Södra med en hel haug problemløsere i form av ett listestativ med nærmere forskjellige lister. Her har vi alt fra.


Gapro er en del av Södra konsernet og har produksjon og lager ni steder i. Södra interiör i Brumunddal omsetter for cirka 2millioner kroner årlig. Ved anlegget i Ringsaker produseres det listverk i tillegg til at det er. Dessuten produseres og.


Stilfulle lister som passer til mange ulike stilarter i ditt interiør. Sødra lister farge. Vi har i løpet av de siste – år bygget opp et stort utvalg av listverk profiler. AS, benkebord og spiler til Norax AS og profiler til Södra og Langlo AS.


Södra Woods virkosmhet i Namsos selges, men produktnavnet Södra. Norge omfatter to produksjonsenheter som begge lager listverk og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg