mandag 11. juni 2018

Cee støpsel

Her vil du finne. Varenummer: 316-9_216-6. Praktisk å ha i de tilfellene man må lade fra en annen kontakt, ettersom du som oftest kun har en type. STØPSEL, OVERGANGSKABEL 1-FAS.


Er på lager i varehus. Stort utvalg og lave priser på stikkontakt industri hos Elektroimportøren. Subtotal: kr 1350. CEE -stikkontakt. Se lagerstatus alle butikker. Tilgjengelighet i Expresser. Logg inn for å se dine priser. Standard informasjon. To av dem er til ledere, den siste til. Produkt informasjon. Tekniske spesifikasjoner. Støpsel Schuko,16A, svart. Andre kjøpte også. Ingen produktomtale. Legg i ønskeliste. Liknende produkter. PRØV OSS HVIS DU TRENGER INDUSTRI STIKKONTAKT.


Cee støpsel

Hos oss er de fleste kontaktene fargemerket, slik at det blir lett å skille mellom dem, og skaffer du deg. Denne nettsiden er designet for bruk med moderne nettlesere.


Cee støpsel

Vi har oppdaget at du bruker en nettleser som ikke er støttet og vil sannsynligvis oppleve feil. Ladekabelen til vår Ion har mulighet for 8A eller 14A, men virker kun på 8A. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernerklæring Jeg forstår.


Denne ligger i orginal eske og er uåpnet. Forpakningsvekt, kg. Adaptorkabel Schuko støpsel til blå 16A fase Cee skjøtestikk. A fase tilførselskabel med fase rød 16A Cee.


Cee støpsel

På denne side kan du kjøpe forskjellige Cee støpsel og Schuko støpsel som campingutstyr. Lagerbeholdning: Fra: 900. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!


Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. En schuko er en standar jordet stikkontakt og støpsel. KS Style AS. Matchende stikkontakt følger med i forsendelsen. EVI Ladekabel kan også leveres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg