torsdag 7. juni 2018

Trappestige barn

Trappestige barn

Ikke bruk den vinglete stolen når du ikke rekker opp. En trappestige gjør det enklere å nå ting som du har satt høyt oppe. Vi har stabile trappestoler og trappestiger. For økt stabilitet må.


Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Velg mellomeller trinn – alt ettersom. Gardintrappene har også en god og praktisk plattform til å stå på. Skal du henge opp nye gardiner eller pusse opp?


Unn deg en stødig gardintrapp eller stige så jobben blir litt tryggere. Modul oppbevaringsboks. Trappestige trinn. Stilrene bokser som kan stables på hverandre. Legg i handlekurv. Praktisk trappestige med sklisikre trinn. Sammenleggbar - tar liten plass ved oppbevaring. Stabil og stødig - maks vekt 1kg. Sett frem en liten trappestige ved kjøkkenbenken og slipp barna løs på kjøkkenet. Meget praktiske å ha, når du skal nå noe høyt oppe. Loftstrapper til for eksempel hems har vi også.


Trappestige barn

Sitteflate 40xcm. Se vårt store utvalg av Boligtilbehør til gode priser. Retur rett innenfor dager. Alt sammen er i veldig fin stand. Sengen er lite brukt. Må hentes på Aurskog. Bestillingsvare. Minstemann kan bruke dem til å hjelpe til med kakebakingen. Høyde til øverste trinn 3mm. Produktene fra Scando er beregnet for proffbruk og er typegodkjent av arbeidstilsynet. Et praktisk hjelpemiddel i hverdagen når du skal ha tak i noe du ikke når.


Trappestige barn

I nærheten av Cranbury (endre) Velg leieperiode (endre). To ekstra trinn er perfekt når du skal ha ut det som ligger øverst i skapet, eller for mindre barn som skal ha noe høyt oppe. Kommer ferdig montert.


VENT maskinspett o-ringer stålspett Vinterjakke. Brennenstuhl trappestige i højeste kvalitet. Udført i kraftig. Merke: Hero-Tools. Verktøysett for barn deler. På den måten bespares personalet for tunge løft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg