fredag 29. juni 2018

Ølglass med gravering

Leter du etter personlige og unike ølglass ? De fineste ølglassene får du hos oss, gravert med eget motiv, enten du ønsker navn, tekst eller logo - vi graverer. Overrask en ekte ølfantast med en spesiell gave av dette kaliberet – ølglasset med personlig gravering blir garantert en kjapp favoritt hos vedkommende, og. Dette fine og stilrene ølglasset, personlig gravert til gudfar, blir en høyt verdsatt gave. Velg mellom en mengde ulike layouter.


Ølglass med gravering

Prisen er for et glass med gravering. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering. Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg.


Gi bort vinglass, champagneglass eller. Logo på ølglass til firmagave, gaver til nybygg, kafeen, restauranten. Vi har åpnet en ny side gravering - glass. Kopper og glass med eget trykk.


Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske.


Ølglass med gravering

Create New Account. Jeg graverer på glass etter eget ønske, jeg graverer på frihånd med "proffutstyr", ingen blir totalt like! Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass.


Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan. Holder på med dekorering av glass, og på siden her vil jeg vise noe av det jeg har gravert (sandblåst). Betegnelse: Ølglass. Alt fra Ølglass i. Materiale og teknikk: Blåst glass med gravering.


Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Hvor kan du selge graverte øl- og drammeglass? Custom gravert krystall-karaffel og glass pluss mye stæsj som tar whiskynytelsen til en ny høyde.


Ølglass med gravering

Unik og personlig gave til whiskyelskeren. Glass med trykk og gravering. Gravering av flere glass samtidig. Virkelig unike design vil inspirere deg når du står fast på gavehandlingen.


GLASS – gravering på glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg