torsdag 21. juni 2018

Torsjonsfjær til garasjeport

Torsjonsfjær til garasjeport

Torsjonsfjær til dobbelport. Denne passer til isolert stålport. Legg inn høyde, bredde og vekt på porten i kommtarfeltet ved bestilling. Porten må veies uten.


Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 2m – UNV beslag. Sett torsjonsfjær systemet sammen på gulvet. Garasjeporten kan ha en eller to torsjonsfjærer, avhengig av type port.


For å bestille dette må du oppgi høyde, bredde og vekt på. MINOR EKSLUSIV TB. KONTROLLER OM DU HAR fått med. Jeg har en dobbel garasje med torsjonsfjærer.


Den ene er røket og garasjen er derfor ikke til å åpne. Del av film om montering av garasjeport. Her monteres selve garasjeporten. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!


LignendeOversett denne siden8:10Classic garasjeport med torsjonsfjær. Einar Minde Villaborg. Vi har et stort utvalg av fjærer til garasjeport på lager. Både strekkfjærer og torsjonsfjærer.


Vi sender dere over hele landet og bytter dette for. Dersom du har torsjonsfjær (fjær som går på tvers av garasjeporten ) så skal du også smøre denne.


Kontroller også at vaiere og vaiertrinsehjul. Kun porter med todelt aksling. Det er to forskjellige typer fjærer som brukes på garasjeporter.


Kvalitetsdeler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer. Vi har deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.


Torsjonsfjær til garasjeport

Merk: Mange garasjeporter har ikke torsjonsfjærer, er små strekkfjærer ved siden. Fjærer på industriporter er som regel 3" eller 6" i størrelse. Mora leddporter leveres med doble torsjonsfjærer. Dette hindrer korrosjon og øker levetiden.


Hvilke garasjeport glidemiddel bør du bruke for de ulike delene av garasjeporten ? Nedenfor er en guide til hvordan du kan, lett, smøre garasjeporten. Teknisk informasjon. Har du fjærer og en ryker skifter du begge. Dersom en torsjonsfjær ryker kan du skifte den ut.


Vi beregner nye fjærer til garasjeporten din. Da jeg skulle åpne garasjeporten (leddport) her om dagen oppførte den. Noen har torsjonsfjærer som sitter på en aksling over portåpningen.


Hörmann garasjeporter er kjennetegnet av en nøyaktig. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om garasjeporten samt veiledning til. Raynor leddporter leveres med pulverlakkerte torsjonsfjærer.


Torsjonsfjær til garasjeport

Ecomed torsjonsfjær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg