onsdag 6. juni 2018

Isolere betongdekke

Har et betongdekke (hulldekke) over garasje (ca 1m2) som jeg skal isolere og gjøre vanntett. Tanken var å legge på Rockwool plater oppå.


Finnes det en måte å isolere innenfra uten stor risk for fuktproblemer? PAROC Steinull er en effektiv løsning. U-verdi for konstruksjonen når den bærende delen består av et homogent betongdekke.


På betong uten isolasjon merkes selv få millimeter isolasjon. Et betonggulv med grei isolasjon blir også lunere med denne løsningen. Betongvegg, bindingsverk av tre med kontinuerlig utvendig isolasjon, betongdekke. Utgitt i samarbeid med.


Isolere betongdekke

Mange tror isolasjonen skal ligge på innsiden av veggen, og at du kan isolere kjellervegger på samme måte som du isolerer yttervegger over bakken. Konstruksjoner på grunn bygges i prinsippet opp med et drenerende lag, isolasjon, fuktsperre og betonggulv. Er det bløt grunn, som for eksempel leire, legges.


Jeg kan selvsagt bygge ny himling og isolere på vanlig vis og kle med gips, men finnes det produkter som kan festes rett på betongen og som er. Innvendig isolasjon med bindingsverk. Hvis du ønsker å etterisolere med bindingsverk, må kjellerveggen være 1% tørr. Hvis ikke, må det dreneres og isoleres.


Benytt OP-Deck for å isolere garasjen. OP-Deck er et ferdig isolert forskalingssystem for plasstøpte betongdekker som kan spenne fritt i opptil meter.


Isolere betongdekke

Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha. Isolasjon av betongdekke i husdyrrom. Institutt for bygningsteknikk.


Rettvendt mineralulltak på betongdekke. Oppå der skal gulvspon limes og skrues, deretter kommer parkett. Dette igjen gjør det nødvendig å markisolere med en ytre platerad rundt ringmuren.


Da får du en frostsikker ringmur og et godt isolert gulv. Skal du etterisolere betonggulv fra oversiden bør du legge et lag som ikke lar fuktigheten slippe gjennom først, en dampsperre f. Ved mm lekter er det plass til mm isolasjon. Hvordan skal du prosjektere gulv for å oppfylle krav til energieffektivitet? Opp mot 3mm isolasjon og effektiv tetting mot yttervegg er viktige.


En ny isolasjonsplate isolerer like godt som forgjengeren, til tross for sin beskjedne tykkelse. Den gir prosent bedre isolasjon, og dermed. Vi hjelper deg med anbud på betongdekke. TETTE OG ISOLERE BETONGDEKKE SOM HAR GARASJE UNDER.


Et alternativ til å legge nytt betonggulv, er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet. Golvet må derfor ha innebygd fuktsikring. Anticimex faktablad nr.


Isolere betongdekke

Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Bordene bøyer og topper seg. Jackon Takisolering anvendes der det er krav til god isolasjon, høy. Etter isolering legges et lag 2mm plast som fuktsikring.


Dette fungerer også som glidesjikt for betongen. Betongdekke (t ≥ 1mm) isolert med brennbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg