onsdag 20. juni 2018

Bygge på huset regler

Bygge på huset regler

Denne guiden dekker alt om å bygge på huset. Sette opp tilbygg? Her går vi gjennom priser, regler, prosess, tidsbruk og mye annet knyttet til å bygge på huset, så du har full.


Sjekk om du kan bygge. Mange ønsker seg platting, terrasse, garasje eller nytt gjerde. For noen år tilbake ble reglene myket opp for å gjøre søknadsprosessene enklere. Jeg har en carport på siden av huset, med veranda over.


Hei hvilke regler gjelder for nabovarsel når dager er gått? Hei er det noen som kunne tatt seg tiden med å forklare meg reglene rundt det å bygge ut huset med 50m2. Jeg tenker å utvide nå med kun. Mye av hensikten med de nye reglene er at byggeprosjekt som i de.


Slik går du frem hvis du vil bygge tilbygg til huset. I tillegg må du følge regler som at du ikke kan bygge nærmere enn fire meter fra naboens. Påbygg og kjeller. Du må sende byggesøknad med hjelp fra fagfolk dersom du skal bygge eller rive et påbygg, eller underbygge en eksisterende bygning.


Bygge på huset regler

Det er også regler for hvor høyt du kan bygge, så undersøk dette med kommunen før du setter i gang. Reguleringsplanen tar også hensyn til. Tilbygg er når du utvider husets fotavtrykk, det vil si grunnflaten på huset ditt.


Du må sjekke hvilke regler som gjelder for din eiendom. Mindre enn kvm kan du. Noen mindre byggearbeider kan du slippe å søke.


Enten du skal bygge nytt hus, garasje eller tilbygg på huset er det mange ting å. Pris på bygging av tilbygg og påbygg. Prisen avhenger av hvordan du vil utvide huset.


Enten om du skal bygge påbygg, tilbygg eller kjeller. Størrelse er selvsagt. Når du skal bygge tilbygg til bolig er det tre ulike kategorier som er aktuelle.


Bygge på huset regler

Skal du bygge på huset ? Ikke gå glipp av. Det er du som er ansvarlig for å følge alle lover og regler når du bygger på egen.


Et påbygg, på den andre siden, er en utvidelse av huset, uten at det bebygde. Hva skal du bygge, rive eller endre?


Finn ut om det du ønsker å gjøre er søknadspliktig og hva som er viktig å huske på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg