torsdag 7. juni 2018

Drivved skilt

Ingelin Larsen ønsker gjestene sine velkommen med dette flotte dørskiltet. Lengder og størrelser kan varierer. Selges som pakker. Med henting kan man plukke ut de man synes er finest.


Drivved skilt

Hva tenker du jeg burde ha som tekst på skiltet ? Kom gjerne med forslag 3. Nå skal jeg lage middag, gutta er borte på overnatting, en hos en. Har du glemt kontoen din? Opprett ny konto. Dørskilt laget av drivved med teksten "WELCOME".


Forhåndsbetaling er foretrukket. Jeg har tidligere vist dere en måte å lage koselige skilt med drivved, du finner link til det blogginnlegget HER. Idag skal jeg vise dere en annen.


Sender mot at kjøper betaler frakt. Mona Nikolaisen har også laget skilt, med tre planker som henger. En av sommerprosjektene var å lage dørskilt til alle rommene på Villa Bakkan. Hvert rom har sin personlighet.


Dette ville jeg få frem på. På skiltet ved døra er det hugget inn « drivved. De seks ansatte jobber dagen lang med å lage møbler av. I dag er en stor dag for mamma og Knut.


Drivved skilt

Drivved skilt og bryllup. De skal gifte seg i Kvinesdal Kirke. Det blir en litt spesiell dag for familien. Brukt Skilt i drivved til salgs i Askøy - Skilt i drivved publisert av Monika Breivik i Askøy.


Bilder, Rammer og Skilt. Dekorativ mursteinsform i drivved, ett rom 32x14x8. Håndlaget uro i fiske formet design. Forbehold om begrenset lagerbeholdning.


Høyoppløselig digital JPEG bildefil til fri bruk i. Find this Pin and. SKILT LAGET AV DRIVVED. Helgen er her igjen. Men desverre har finværet og den gode temperaturen vi fikk smaken.


Superenkelt gjør det selv: Nå er det nok mye fin drivved som ligger i fjæra. Det er utrolig hvor mange morsomme ting du kan bruke drivved til eller male tre i flotte farger, da blir det en spennende dekorativ ting for restauranten, baren.


Bonne idée de DIY pour fabriquer un calendrier original et réutilisable chez soi. Ce do it yourself utile et ingénieux vous permettra de créer un objet pratique. Rustikk skiltstativ i drivved og hamptau.


Drivved skilt

MÅl: bredde xxmm høyde xx mm. For eget tilbu vennligst send meg en melding. Du trenger bare å gå deg en tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg