torsdag 21. juni 2018

Spiraltrapp mål

Det mest vanlige. Trapperadien er målet fra trappens sentrum til ytterkanten av håndlederen. Avstigningsrepos utformes og produseres etter kundens ønskemål. Rekkverk levereres i industri- eller barnesikkert utseende.


Trappen leveres i valgfri størrelse med diameter opp til 2cm. Foto: Trappekompaniet. I forbindelse med andre forandringer i huset blir det ofte.


Spiraltrapper finnes i mange varianter og leveres i alle materialer. Alt fra små og plassbesparende trapper, til lekre trapper stående som designelementer. Merk spørsmålstegnet. Ikke vet jeg hvor stort rom han har i etasjen under, og tenkte at man kunne undersøke.


Spiraltrapp mål

Breddemål og dybdemål kan variere, men minste anbefalte breddemål er 1cm. En mellomting mellom svingtrapp og repotrapp. Målene er basert på en høyde fra ferdig gulv nede til ferdig gulv oppe på 2cm.


Dybde og bredde av trappehullet. Skreddersydde spiraltrapper for rømningsvei i. Vi leverer flere varianter til rømningsveier og industribygg. Andre henseender.


Målene skal sikre at trappene ikke blir for bratte, for smale eller for. Dersom du ønsker en rimeligst mulig spiral trapp, kan du eventuelt vurdere våre. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.


Spiraltrapp mål

Trappeksperten er basert i Egersun men har også et show room i Stavanger der. Repos skal ha tilstrekkelig størrelse til å stanse fall. Anbefalte trappemål: Prosjekteringen av trapperommet er en forutsetning for å få en trapp som er god å gå i, og ikke minst en trapp som tilfredsstiller kravene.


Den moderne spiraltrappen Novo tilbyr en pen og behagelig trapp til en svært god pris. Velg mellom flere ulike utførelser. Monteres enten med eller mot sola. Mål, Rutenett, Input, Jern Rekkverk.


Spiraltrapp mål

Her får du vinkeltrapper, spiraltrapper og smale, plassbesparende trapper. Fontanot – fordi de leverer varer av kvalitet, og som holder mål. Hvordan ta mål til ny trapp.


Hafrsfjord tre har laget en egen manual på hvordan du enkelt kan gjøre mål av område for klargjøring av ny. Utførelser er i galvanisert stål.


For å få en spiraltrapp som er god å gå i, må det være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg