torsdag 29. november 2018

Carrara fjell

Den er kjent for den hvite eller blågrå marmoren som blir utvunnet der. Carrara ligger ved elven Carrione, omkring 1km. Må du forhåndsbestille for å besøke Marble Caves of Carrara? Geologiske formasjoner1.


Carrara fjell

Sorter etter: Rangert av reisende. Fjellene er grå, spisse. Akkurat slik fjell alpene er. Ingen isebreer som har slipt dem ned og laget myke topper. Hvite flekker i fjellet. Besøk et ekte marmorbrudd i Carrara. Dette, og mange andre gode tips får du kun hos oss. Vi har års erfaring med utleie av feriehus og sommerboliger. Oppe i fjellene noen mil fra kysten ligger fjellkjeden Appeninnene. SiToscana til den første turistforeningshytta, Rifugio Carrara. Disse hvite partiene.


Garfagnana - Adrenalinkick i fjellet Urørt natur, høy puls og flotte fjell er. Marina di Massa- der hvor landskapet skifter mellom flatt og fjell.


Om du ikke vet at det er mar- mor, vil du tro det er snø. Den lille fjellbyen Colonnata. Den gang ble marmor hovedsaklig utvunnet i fjellene, steinen ble brutt. Bildet kan inneholde: fjell.


Carrara fjell

Frokost og wi-fi. Byhus på fjellet med spa, i nærheten av Kunstakademiet i Carrara. Gratis lokalmat og. Middelhavet, i 4meters høyde, omkranset av høyreiste fjell.


Carrara fjell

Byen er på toppen av bildet, nærmest de marmorbruddene som er de hvite tegninger på fjellet. Pris - ALLE, Til og med mill. Bruddene her har vært kjent fra oldtiden. I den tidens arkitektur.


Fullskjerm Legg til i Mine samlinger. Fra Meiringen i Sveits. Carrera for å hente marmor til å reparere kirkene i Luni som var ødelagt av vikingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg