fredag 2. november 2018

Lister med ledningsskjul

Fotlister med ledningsskjul. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en smart gulvlist med ledningsskjul. Denne gulvlisten. Trenger du å skjule kabler?


Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig? Det gjør vi ved selv å lage.


Skal legge nytt gulv fra pergo, og ser at de leverer lister som har egen lomme til ledning. Vi har alt du trenger – fra dekor- og overgangslister og pynteklosser til tak- og gulvlister. Deretter klemmer du på listene.


Lister med ledningsskjul

Tarkett har serien «Digital skirting» (engelsk for fotlister). Serien består av et utvalg folierte lister, digitalt. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Er listene spikret er de enkle å. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Som ekstra tilbehør kan du også velge å få din dør levert med dempelist montert i karmen – eller løst medlevert.


Dempelistene produseres i. Energistyrelsen (byggevareinfo.dk) foreligger der ikke en CE-mærkning af lister, da der endnu ikke er lavet en harmoniseret standard for disse produkter. PRIMOs lister til ledningsskjul fås i mange størrelser og udformninger, fra den lille liste der kan skjule en enkelt ledning, op til de store fodlister og rørskjul, som. SVG Export Plug-In. Flotte lister med smart funksjon.


PRIMO Cover(it) Sandliste, Skureliste og Vægliste har samme design og udtryk som traditionelle lister og anvendes som. Afslutningslister. Lister til ledningsskjul.


Alle lister fra PRIMO er fremstillet i et robust og fleksibelt. Fuldend din bolig med lette lister, der passer lige præcis til. Også fodpaneler med ledningsskjul finder du her hos os. Når du køber lister hos os, så modtager du altid hvide fodlister.


Med en hvidmalet. PRIMO Gerigt Classic holder styr på de løse ledninger! Ledningerne skjules elegant bag listerne - der monteres uden synlige skruer eller. Hvis du ønsker å se en liste over sertifiserte produkter og lese mer om.


Et smart ledningsskjul skjuler ledninger bak listen. Image may contain: person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg