fredag 2. november 2018

Fliser med trestruktur

Fliser med trestruktur

Sleng deg på trenden og bytt ut treverk med vedlikeholdsfrie fliser i treimitasjon. Du vil ikke tro hvor autentisk det ser ut! Les mer om fordelene her. Vi har et rikt utvalg av flis til gulv og vegg samt flislim, fugemasse og alt du trenger til flislegging, innen- og utendørs.


Populære produkter i denne kategorien! Millelegni trestruktur fliser. En utrolig flis fra Emil, Italia. Hentet inspirasjon fra de fineste tresorter i forskjellige verdensdeler. Meget høy kvalitet. Historiske fliser. Geometriske former. Du kan glemme skader, riper, sprekker som dannes ved temperatur og fuktighetsforandringer, sliping og lakking, knirkelyder osv. Parkett- flis er vedlikeholdsfritt, lett. Hos flisleverandøren Golvabia finner vi blant annet kolleksjonen Living, en flis med.


Skal gulvet ditt være et vakkert og slitesterk vinylgulv, med vakre trestrukturer - så kan dette gulvet være et godt alternativ. Imola har et fantastisk tregulv utseende i varme farger med en spennende trestruktur. Logoclic laminatgulv Aksjon Calypso m² Flott laminatgulv med høy slitestyrke og enkelt vedlikehold. Overflatens trestruktur har en dyp, mørk farge som gir.


Den har lyse og lekre toner med et mønster som imiterer trestrukturen i parkett. Kunden falt faktisk for denne. Disse brukes gjerne som fondvegg eller som enkeltpaneler i kombinasjon med grå eller hvite fliser. Flotte veggfliser med trestruktur som kan brukes alene, eller i kombinasjon med ARKESIA sand.


Dekorflisen med trendy fiskebeinmønster kan brukes som. KJØKKEN – Her har vi kombinert en mørk gråbrun front med trestruktur i. Flaviker Place 2B. Keramisk fliser med naturtro trestruktur. Icon 30xflis pr.


Ares 60xflis pr. VVS - BADEROMSMØBLER - FLIS. Premium Dekorfolie er vår vanntette og tykkere selvklebende folie.


Denne er meget bra egnet til å fornye dine benkeplater på kjøkken, bad eller vaskerom. Kvalitet koster mindre hos oss!


Fliser med trestruktur

Frontene på baderomsmodellen har en lysegrå trestruktur og integrerte håndtak, så det er ikke noe som stjeler oppmerksomheten fra. Flis med trestruktur. Moderne og flott trestruktur, til bruk ute.


Fliser med trestruktur

Gulvflis Gloss Marble. TIPS: en av de nye kjøkkentrendene er å legge flisene helt opp til taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg