tirsdag 27. november 2018

Dusjkabinett sluk

Med avløpsvannet fra badekar eller dusjkabinett ført i rør ned i sluket, følger hår og skitt med som kan føre til tett sluk. Og tett sluk gir fort en. Sluket er av typen med en "kopp" og en propp med en sylinder som stikker ned i denne. Lurer så på om det er forsvarlig å bore et hull eller to i. For noen år siden ble badet pusset opp, og da valgte huseier å sette inn dusjkabinett med bunn sånn at det nå ikke er mulig lenger å nå sluket.


Vannet skal ned i sluket og gulvet skal ha fall mot sluk ! Senioringeniør i DIBK, Knut Helge Sandli, er klar i sin tale. Fagrådets sluklokalisator kan hjelpe ved. Som folk flest opplever vi at vannet i dusjen etterhvert vil begynne å bruke veldig lang tid på forsvinne ned i sluket.


Dusjkabinett sluk

Eller enda verre, begynner å flyte utover. Hvis sluket er tett, kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten. Derfor er det viktig å rense.


Sluk tilknyttet dusj eller dusjkabinett vil ofte ikke ha nok vanntilførsel i dagligbruk til at de blir selvrensende. Når du så tar dusjen i bruk etter ferien. Sluken er under et dusjkabinett som jeg ikke klarer å rikke. Hvordan kan jeg rense den?


Tett sluk dusjkabinett - Hus og hage. Dusj som renner over - Hus og hage. Vanskeligheter med dusj og sluk. Flere resultater fra forum. Fast forhøyning uten avvinkling. Passer alle Joti- sluk med klemring av hvit plast. TETT AVLØP I alle sluk samler det seg hår, fett og såperester. Hvis du ikke renser sluket, vil det tette seg og det kan skape dyre oversvømmelser. Normalt føres det et rør fra dusjkabinettet som dyttes ned i det eksisterende sluket.


Dusjkabinett sluk

På denne måten har får du en ekstra sikring ved sluket, som. Et dusjkabinett er en trygg løsning, spesielt for deg med eldre ba eller som er.


Men skal du ha dusjkabinett på badet, må du ha tradisjonelt sluk. Slukrenner har verken plass til avløpet, eller kapasitet til å svelge unna de.


Dusjkabinett sluk

Husk at avløp fra dusjkabinettet må føres til eksisterende sluk. Et eksisterende dusjkabinett kan du nokså enkelt bytte ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg