onsdag 21. november 2018

Gapahuk bilder

Gapahuk bilder

Ideer utendørs til hytta. Norges mest populære gapahuk med ekstra høyde på veggene Komplett gapahuk med. Gapahuken Musvatnet. Eldre bilder i kategori: Marka - vinter. Sted: Rossåsen, Rogaland. Ramma og ytterveggene beises mens innerdelen av veggene er trehvite. Vi kom litt lenger enn vi trudde. Foto : André Marton Pedersen. Bildene er tatt av en. Drangebu er en gapahuk som ligger ved Langavatn i Lysefjorden i Os kommune.


Gapahuk bilder

Foreninga bygger gapahuk ved Laksvatnet, flere bilder : Tilbake til forrige side. Se flere bilder fra Drangebu. Tradisjonelt har en gapahuk bestått av tre vegger og tak, som sammen skaper et.


Sist redigert 18. Jeg synes det er litt rart at de som sendte inn bildet til Nordre Aker budstikke ikke nevnte at det var barn som hadde lagd den. Det vi trodde, var. Deretter kler du skjelettet med.


Ved Langetjern er det en enkel gapahuk, der det passer å ta en rast eller en overnatting. Og fra masta er det en liten tur bort til gapahuken, som ligger ved restene av den gamle speiderhytta.


Nordbykollen med ny gapahuk BILDE : I. Kulturkonsulent Reidun Irene Bjordal rundt bålpanna i gapahuken. Mange har tatt seg ut i distriktet og vil ønsker som vanlig å se bildene dine. Les mer og se flere bilder i Odalsportalens omtale. I løpet av helga 14.


En fin klokke er kommet opp på stammen til et tre nedenfor gapahuken. FOTO : Jan Petter Svendal. Og gapahuken fungere ikke bare som tak. Dersom man tar stien ca. Elsrudsetra finner man nå en fin. Tenk, vi skal bygge ny gapahuk nesten selv. Vi har søkt Oppland skogselskap om hjelp og midler til å bygge ny gapahuk. FYSAK er i dialog med Telenor om plasseringen av gapahuk på toppen av Stussnesfjellet. Hit er det fint å gå.


Gapahuk bilder

Ved gapahuken er det benker og bålplass og flott utsikt mot tindene i vest. Følg turveien ned til elva. Ta til venstre når.


Avfotografert bilde av gapahuk i glissent og vinterkledd skogsterreng på ukjent sted. Mens kaffen godgjorde seg, ble det ryddet litt i gapahuken, så en kunne sove i den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg