fredag 30. november 2018

Henge opp bilder på murvegg

Benytt gjerne et vater når du henger opp bildene dine, så blir det rett og pent! Heng opp bilder med bildekrok på betongvegg. En bildekrok er en plastkrok man slår.


Henge opp bilder på mur- og betongvegg. For minimalt merke på veggen når du skal henge opp bilde på betongvegg anbefaler vi betong - og murkroker fra Arvid. Du trenger ikke å lage hull i veggen for å henge opp bilder.


Du må sjekke om veggen består av tre, gips eller betong, sier Oussoren. Leca-blokker eller teglstein med murpuss.


Finnes det noen type stift jeg kan banke rett inn i betongvegg for å henge opp et bilde (ikke tungt)? Eller er boring eneste alternativ, samme hvor.


La si du skal henge opp et bilde på en betongvegg, og bruker en. Les våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp bilder på veggen. Vi har samlet en rekke.


Jeg ønsker å henge opp bilder på veggene, noe som burde være greit, men veggen jeg vil henge opp på er en murvegg. Fem tips på under ett minutt som alle kan få bruk for i hjemmet!


Lastet opp av Dinside Tips! Synes du det er vanskelig å henge bildene dine rett? Opphenging av bilder - vanlig bildekrok eller selvheftende spiker? Det trenger ikke å være så vanskelig å henge opp noen bilder.


Tidligere fantes det kun spikre. Bor et hull som har samme dimensjon som spikeren. Dette er en metode som egner seg når du skal henge opp ting på veggen. Skrå litt nedover.


Henge opp bilder på murvegg

Aj aj, så har vi den mest “utfordrende” til slutt… Her kan man finne blant annet vegger av ren betong til. Mur- og betongvegg.


Taklistene fra Rindalslist er geniale for å unngå stygge hull i veggene når du henger opp bilder og speil. Perfekt for å henge opp rammer med taggete oppheng, nøkkelhull eller lite hull.


Assorterte bildekroker til å henge opp bilder og dekorasjoner i ulike størrelser på vegger av tre, gips og betong. Til større bilder, bruk to kroker for bedre sikkerhet. I trevegg kan du henge opp hva du ønsker bare ved å sette inn en skrue, spiker.


Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn. Utrolige kroker til å feste bilder på betongvegg! For å henge opp bilder eller annet fungere det godt å bruke slike kroker. De funker på ren murvegg, men om det er en pusset murvegg så skal man passe litt.


Jeg skal feste en del bilder osv på murvegg uten å borre hull i mine nye. Den sitter da klar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg