torsdag 29. november 2018

Havreflarn

Havreflarn er småkaker som er enkle og raske og lage i julen! Lag dobbel porsjon av oppskriften når du først er i gang. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn bakepulver og hvetemel.


Smelt smøret og rør i. Rør til slutt inn havregryn. Det blir en nokså tynn røre. Tynne og knasende sprø havreflarn er populære julekaker blant store og små.


Havreflarn

De er enkle å lage og smaker i tillegg så godt at det er vanskelig å spise bare én! Oppskrifter › Kaker › Julekakermeny. Tradisjonsrik julekake som inngår i mange sine syv slag. Deigen blir noe fastere enn det du vanligvis får når du lager havreflarn og vil ikke flyte ut like mye.


For å unngå at de ikke gjennomstekes i midten. Disse julekakene er manges favoritter, og havreflarn er dessuten uten gluten, og dermed allergivennlig. I denne oppskriften bruker vi lys sirup.


Havreflarn

Bruker du mørk sirup, blir kakene. Det var nesten som å spise karamell, for havreflarn minner. Store havreflarn med pistasjenøtter, hasselnøtter og sesamfrø. Sett ovnen på 2ºC.


Rør havregryn, eggedosis og bakepulver sammen. Dekk bollen med. Verdens beste havreflarn ! Oat cookies with chocolate recipe in english at the bottom of the page.


Knallgodt til kaffen og godt likt av barn. Søte, sprøe, lettlaget! Jeg har prøvd noen. Knasende sprø havreflarn er en sikker vinner og rekker knapt innom kakeboksen før de blir spist opp.


Mommo lager verdens beste havreflarn, så i år spurte jeg henne rett og slett om hun ville dele sin magiske oppskrift med dere blogglesere. Deilige, tynne, seige havreflarn med brun stekeskorpe.


En av mine julefavoritter. Tenk at noe så sunt som havregryn. Flotte å se på, gode å spise. Du kan enkelt lage.


Havreflarn

Den enkleste julekaken av dem alle må være havreflarn ! De er faktisk så enkle at de kan kastes sammen mellom frokost, matpakkesmøring og. Disse kakene blir fort stekt, så bakeren bør holde full konsentrasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg