tirsdag 6. november 2018

Lom spisestue

Gjende spisestue 1med stoler. Solid spisegruppe som kan utvides med klaffer. Bergom spisebord er et litt lettere bord som passer likegodt til kjøkken som til stue. Leveres i sort og gårdsgrå utførelse.


Lom spisestue

Flere utførelser og typer. Priser på spisebord er FRA. Følger også med seter. SPISESTUE Avbildet over i antikk krem. Robuste tradisjonsmøbler fra Lom. Lom reparasjonsflaske. Stødig og solide møbler. Hentes i Bybrua, Gjøvik. Kom gjerne med bud. Send meg en melding hvis det er noe du lurer. Mål: H L 1B. EIT LOM MØBEL, og at du vil få glede av dette i mange år. Man kan velge treverk i. Selges samlet, eller hver for seg.


Stuen har peis, spisestue, sovesofa og flott utsikt mot Lomseggen og Åsjo naturreservat. Aukrust Gard og Urteri. Seterhuset har kjøken med gasskomfyr, stove med sofakrok, spisebord og vedomn.


Få tilsendt kontaktopplysninger. Den var en historie for seg - nydelig spisestue - fyr på peisen og masse godt til frokost. Vet ikke helt om det er smart av meg og skrive for mye positivt om stedet, da.


Lom spisestue

Internettopplysningen - io. De høyeste fjelltoppene i Norge finner du her. Til resultatene. Bordplate følger ikke med. Er i utgangspunktet 2cm. En stol har fått en. Treverk i antikk sort og plater på bor. Materiale, Plast. Avstand fra støpsel til første pære, m. Transformer, IP44. Koselig med grønnlaserte stoler og bordstett. Gammel maling og lakk er fjerna, og skapet er malt i lomfarger og patinert med lomlasur. For tiden tilgjengelige rom og priser.


Her tilbys gratis Wi- Fi og rom med eget bad og kabel-TV. Bilderesultat for lom spisestue Dining Table, Rustic, Furniture, Home Decor.


Lom spisestue

I spisestuen står også en moderne vedovn som tilfører både varme og sjarm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg