fredag 9. november 2018

Rett trapp

Det er den prosjekterende som har ansvar for å sette av tilstrekkelig plass til en trapp som oppfyller forskriftskravet, og som gir en god og sikker funksjon i bruk. Vi designer og bygger tilpassede rette trapper.


Rett trapp

I dag velger mange trapp ut ifra gulvet de har valgt, men det er også viktig å ta hensyn til husets stilart. Høyde på trappen 2. Velg antall trinn 13. Tykkelsen på trinnene mm. Rett trapp med oppbevaring.


Fennikel vises her som tett trapp med oppbevaring under. Trappen har eiketrinn med underliggende vange. Lengden av trappehullet til en rett trapp må være på minst 3cm. Total lengde bør være 3cm.


Har en bredde på cm. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv. Legg arket med streken rett over skråsnittet. Tuva er en trapp som setter sitt tydelige preg på rommet, uten å virke.


Rett trapp

For å få en trapp. Modell Fenikkel, her vist som rett trapp med åpne trinn som ligger på underliggende vanger på to sider. Vanger og stolpe er malt i sort. I over år har Tre-trapper.


Rett trapp

Eik håndlist, trinn og opptrinn. Hvite bjørkevanger. Trapperom skal ha god belysning slik at trappetrinn er synlige. Inntrinn skal ha sklisikker overflate.


Veiledning til første ledd bokstav e. Utendørs trapper bør ha en bredde på 1. Standard rette trapper. Weland`s rettløpstrapper produseres som standard i stål og benyttes først og fremst i industrien, men. Vi bruker bare kvalitetsmaterialer i. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale vi er tilgjengelige når som helst på tlf eller mail for å svare på dine spørsmål.


Den mest valgte trappen er rett trapp, siden den passer i alle rom. Utvalget vårt innenfor denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg