fredag 30. november 2018

Flytende hylle eik

Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Enten du ser etter ei vegghylle med knagger, ei vegghylle til bøker eller ei vegghylle med skuffer der du kan gjemme.


Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall. Flytende hyller i helstav eik. Ingen synlige fester. Kan leveres i mange forskjellige størrelser og fargenyanser.


Behandlet med en lys voks. Gir et veldig rent og ryddig inntrykk. Hyllen monteres 5mm utenfor veggen med skjulte braketter, noe som gir hyllen en nesten flytende følelse og fremhever elegansen av design. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og. Du må være logget inn. Håndleholder i eik. Hyllekonsoll i eik Hylleknekt i ubehandlet eik. Hyller - Få mest ut av sommeren på CDON. Honning kan gjøre hvit emalje flytende tre boks vegg hylle NOK 2800. En flytende hylle med flere bruksområder fra Menu. Gridy Fungi Hylle M, Eik. Forventet leveringstid: 8-uker. Like vanlig er det å lage hyller der hylleplatene er festet til hyllesider.


Hylle og sider kan eventuelt felles sammen på halv ved – innfelt hylle. Hos MAXBO vil du garantert finne hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Det sages da ned til.


Den moderne veggmonterte hyllen fra FMD er en allsidig flytende hylle bestående av rom i forskjellige størrelser som er satt sammen i et lekent mønster. Den veggmonterte hyllen fra FMD er en flytende vegghylle som består av store og mindre rom satt sammen i et morsomt mønster.


Gren kommer i tre lengder og lar deg lage din egen samling av flytende veggdekorasjon og -lagring. TV-apparater er nå mye mindre enn de gamle CRT-modellene som krevde et stort og dedikert TV-stativ.


Men takket være ankomsten av flatskjermteknologi er. Vegghyllen får en morsom. Muligheten til å skjule beslagene samt den flotte finishen gjør hyllen godt egnet til.


Har kjøpt to heltreplater i eik og ønsker å få laget to flytende hyller på kjøkkenet. Gren Hylle, design Joachim Botnen, produsent YggLyng Gren er en funksjonell vegghylle designet av.


Materiale: Soldig premium eik. FMD Salongbord med hylle antikk eik. FMD Nattbord med skuffer ogåpen hylle sandfarget eik. Plassbygget vegghylle med dyp sittebenk i eik.


Kommer i flere str, i sort og eik farget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg