fredag 2. november 2018

To stavs parkett

På et 1- stavs gulv har staven samme bredde som planken. Derfor kalles dette ofte for et plankegulv. Parkett Pure eik natur 13mm 2- stav matt. Et 3- stavsgulv kan være med.


Kvalitet og holdbarhet på parkett er likt, det er kun design og estetikk som skiller disse to typene parkett. Hva er så forskjellen mellom 1- stav parkett og 3- stav parkett ? Stort utvalg av 1- stav parkett. Enstav parkett er vår bestselger og gir et ekslusivt uttrykk og et planke utseende i parketten. Det er på tide å gi husets største møbel parketten den fortjener.


Etter flere tiår med 3- stavs, blank og gulnet parkett, er salget fallende for. Boen parkett eik 1- stav børstet mix. Kährs parkett stav eik hvit mm abetone. Ask Andante hvit, Live Pure lakk hvit, Børstet, Uten fas, Stavmønster 3- Stav.


Eik Coral er børstet og overflatebehandlet med lysegrå pigmentert naturolje. Et lyst og elegant plankegulv med inspirasjon fra naturens. Prisgaranti og rask, landsdekkende levering rett hjem!


To stavs parkett

Se vårt store utvalg 1- stav parkett i beste kvalitet fra kjente leverandører. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Her finner du de lekkre stavs parkett gulvene til kanon pris. Bestill online i dag. I vår gulvguide gir vi deg muligheten til å prøve vår parkett i ulike interiør.


Filtrer forskjellige gulv og prøv deg frem til du finner ditt drømmegulv. Et parkettgulv i rustikk eik, 3- stav. Lange planker på 2cm. Leveres i pakker àm².


To stavs parkett

Det er lenge siden parkett var et luksusgulv tilgjengelig kun for de. Utmerket inntil parkett Svelgfoss 1-stav. TMP stavs rustikk. Ser at de aller fleste nå legger 1- stavs parkettgulv.


To stavs parkett

Prisen på 3-stav er imidlertid ofte halvparten. Er dette mest av estetiske årsaker, eller er det. Er det noen som har denne parketten til overs etter å ha pusset opp? Her guiden som hjelper deg å velge mellom parkett, laminat og tregulv.


Byggtorget fører både 1-stavs og 3- stavs parkett i eik, ask og andre treslag i flere ulike. Den hvite strukturen og semi-gjennomsiktige fargen på dette 1- stavs askegulv " Ask Flow" fra Lux Collection balanserer lys og mørke kontraster i treet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg