tirsdag 15. januar 2019

Dekorative lister

Funksjonen med lister er normalt å skjule glipper og overganger, samt å være dekorative. Velger du Deco lister vil du også få en rekke egenskaper som gir store. Fremhev hjemmet ditt med dekorative vegglister i forskjellige stiler. Hvis du er usikker på hvilken lister du vil ha, så kan vi sende opp til prøver mot en.


Listverk prospekt. Rabatt på lister er her. Moulding, crown molding, utskåret molding, ogee er veldig nyttig dekorative element av møbler og innredning.


Dekorative lister

I tillegg til å være dekorative finnes lister som er hule, som hjelper deg å holde orden og skjule ledninger. Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Våre listverk, rosetter og andre dekorative elementer av polyuretan er rimelige og veldig enkle å montere. Nedenfor finner du et utvalg dekorative lister og vegg.


Dekorative lister

Hvis målet er å fremheve taket, kan man sette sammen flere taklister for å oppnå en bredere, dekorativ takramme. Dette kan gi et herskapelig uttrykk. Det finnes i dag et stort utvalg ulike lister tilpasset. Dekorative hjørneklosser for gulv- og taklister.


Taklisten skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og tak. Du finner de brede profilerte listene, smalere profilerte lister, glatte og enkle lister, lister med kun dekorativ funksjon og praktiske lister som nesten kun har. Annet listverk forutsetter bruk av gjæring. Taklist Karnis er profilerte taklister med såkalt Karnisprofil.


Nylig har lister blitt laget av ekstrudert PVC og Expanded Polystyrene (EPS) som en kjerne med et. Det dekorative mønsteret er fremhevet med sølvfarge, og vil gi interiøret et luksuriøst preg. NB: alle lister selges kun som hele lengder på meter.


Som dekorative elementer brukes tilbehør i klassisk interiør for å skille den. Smart Fotlister er en serie dekorative lister produsert i MDF, noe som gir en jevn og pen overflate.


Velg mellom glatte og profilerte, og ulike høyder. TIL PYNT Vegglister og skyggelister er primært dekorative, selv om det er nyttig at de dekker over sprekker og ujevnheter. På lager hos varehus. Legg i handlevogn.


Kværner Industri AS TAKLIST. Duropolymer stivskum Høy kvalitet støping med dekorativ profil, primet. Frodige utsmykninger, synlige konstruksjoner og vinduer med store tredelteruter med dekorative lister. Hvordan dekorere veggene med dekorative lister.


Dekorative lister

Hva er lister laget av? Inntil nylig var dekorasjoner på vegger, tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg