torsdag 31. januar 2019

Laftet hus byggesett

Og nei det er ikke veggene som gjør det laftede huset billigere, men at de slipper. Maskinlaft, håndlaft eller reisverk hus med tilleggsisolasjon gir gode hus å bo i. Unike byggesett -system for barn og voksne. De spesialdesignede laftede treklossene gir mulighet til å få et innblikk i og utforske tradisjonsrike byggeteknikker. Man kan lafte selv eller kjøpe et byggesett.


Laftet hus byggesett

Vi kan gi deg gode priser på ferdig byggesett eller laftet bygg nøkkelferdig fra leverandør vi kjenner og har god erfaring. Vi brenner for å bygge sunne og bærekraftige hus som er bra for alle sanser.


Drømmer du om peiskos i en laftet hytte? Lær mer om lafting og se hva du må ta stilling til før du bygger en laftehytte. Få tips om stavlaft vs. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god.


Hvorfor er mennesker som bor i laftet hus friskere enn andre? En laftevegg absorberer fuktighet og avgir fuktighet til rommet. Ideell fuktighet innendørs er mellom.


Vi vurderer hvilke hus i Kontios utvalg som er best egnet til din livsstil og dine behov, slik at vi kan vi gi deg de boligopplevelsene du ønsker deg. Husene kommer i ferdige byggesett som du selv.


Uansett om du vil ha en moderne eller en tradisjonell laftet hytte. Uansett behov har vi prisverdige byggesett for deg som vil ha et ekstra hus på tomten eller en. Spesialbyggesett av lafta Stabbur fra Numedal.


Etasjer, etasjer. Vi leverer hytter, anneks, hus og garasjer tilpasset ditt behov. Byggesett av gamle hus tilpasses etter behov. Bestill gratis katalog over alle våre bygg.


Vi lager hus, hytte og mindre bygg etter dine ønsker. Fleire vil bygge miljøvennlege hus. Vi produserer laftehytter, hus og mindre bygg i maskinlaft. Hytter, hus fra Russland.


Har du et arkitekttegnet hus kan vi levere byggesett eller sette dette opp etter dine tegninger, spesifikasjoner og krav. I lang tid har vi bygget tømmerhus, og vi har oppdaget.


Laftet hus byggesett

Det er ikke alltid så lett å se fra utsiden hvilken konstruksjon huset har. Tak - laftede bygninger har helst tunge tak, tekket med skifer eller torv.


Laftet hus byggesett

Mange av disse husene ble solgt som byggesett og var datidens "ferdighus". Denne byggeteknikken gjør det konstruksjonsmessig enklere å bruke store vindusflater. Derfor ga vi hytta en stavlaftet stuedel.


Resten av hytta er laftet, og fremstår. Laftet hytte - byggeprosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg