tirsdag 8. januar 2019

Douglasgran hardhet

Det er ikke hardve men en mykere tresort som noe lettere kan få. Gulvet utstråler naturlighet og sjel. Douglasgran gir hjemmet en helt spesiell karakter.


De vakre årringene gir et nordisk uttrykk i hjemmet. Hvis du ønsker et naturlig. Douglas gran er et alternativ til furu kjerneve og er ideelt som. Da får treet nesten en glassaktig overflate og hardheten blir mye bedre.


Douglasgran hardhet

Prisforskjellene innen hver enkelt tresort. Med våre Douglas planker får du et karakterfull og unikt uttrykk i høyeste kvalitet. Et Douglas plankegulv skaper et særdeles elegant og harmonisk.


Betongfukten må ikke overstige 85% RF(luftfuktighet). Jo høyere Brinellverdien er, jo hardere er treet. Våre eksperter hjelper deg til å finne rett. Faktaark220www2.


Arten krever relativt varme somre for å produsere spiredyktige frø. Les mer og besøk vårt showroom på Bygdøy for å se gulvet!


Douglasgran hardhet

Eika har fantastiske egenskaper, en hardhet som er godt egnet til nordiske forhold og den lar seg pigmentere i utallige farger. Valgmulighetene med eik er. Felles for betong- og steingulv er hardheten, noe som fort kan gå utover ryggen i rom hvor man tilbringer. Kährs får ikke gjort noe med hardheten på selve gulvet, så om du synes eik.


Douglasgran hardhet

Det som per nå står øverst på ønskelista er gulv av Douglas-gran. Forventet levetid. Måltall for hardhet av materialer. Treets hardhet måles etter brinellmetoden.


Hardheten er et viktig kriterium ved bruk av parkettbord. AFRIKANSK DOUGLASGRAN. KALKET strukturert. Eik er den typen tre vi bruker oftest. Bøyestyrke, elastisitet og hardhet. Sammen med eik og alm hører ask med blant de ringporete treslagene. Det spesielle med disse treslagene er at innenfor. Slitesterkt, og har stor hardhet i forhold til densitet. Bøk er et middels tungt treslag med meget gode styrkeegenskaper. Veden har en rødhvit til brunhvit farge.


Leveres i store størrelser (brede bord). Oppleves litt kjøligere enn furu. Vi skal nå se litt på trevirkets styrke, hardhet og motstandsevne mot slitasje. Vekstforhold og hvor i trestammen materialene er hentet fra kan påvirke hardheten i treet.


Ask har en hårdhet på 0. Bok har en hårdhet på 8. Ek har en hårdhet på 7. Björk har en hårdhet på 6. Wood hardhet varierer blant bartrær arter, og noen bartrær er faktisk. Douglas-gran (Pseudotsuga menziesii), kanskje det vanligste treet i Oregon, er den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg