onsdag 23. januar 2019

Lasteramper aluminium

For lasting av motorsykkel, ATV eller lignende på for eksempel tilhenger. Enkel å håndtere og transportere. Selges enkeltvis. Lasterampe av aluminium, perforert kjøreflate.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Avtakbare- ramper. Navn, Beskrivelse, Varenummer, Antall. Ramp, Complete with Alu plate. Oppgitt pris gjelder lengde på meter. Vi har også meter oglange ramper ! Brede lasteramper - Utført i aluminium. Rette Safety Ramper, Tonn belastning per par: Aluminium kjøreramper i robust og holdbar kvalitet, spesielt velegnet til tilhengere med 2- og 3-veis tipp.


Sammeleggbare ramper gir den mest fleksible og plassbesparende løsningen i de aller fleste tilfeller. Kanalrampe sammenleggbar aluminium, Økonomi. Praktisk lasterampe i aluminium. Stabile og robuste lasteramper for allsidig bruk.


Lasteramper aluminium

Disse rampene er perfekt til å laste f. Rampene kan benyttes til trillebår, sekketralle, sykkel, hageredskap. I tabellene under finner du lasteramper i ulike lengder med ulik lastekapasitet. Lastekapasiteten avhenger av akselavstanden på maskinen som skal kjøres på. Sterke og lette sammenleggbare lasteramper i aluminium som gjør bruk og transport veldig enklet.


Lasteramper aluminium

Gummihetter på lasterampe fingrene for å hindre at rampene. LASTERAMPE ALU 5M 200KG. Sammenleggbar lasteskinne i aluminium. Gir økt sikkerhet ved lasting og lossing.


Proworks har utviklet en rampe som er utestående blant lasting ramper. Både MC ramper, scooterramper og containerramper finnes i sortimentet. Til salgs: stk lasteramper i aluminium. Beregnet for lasting og lossing av snøfreser på tilhenger.


Teleskop- og koffert-former for ramper er aluminium lasteramper som kan bli stuet ganske. Sterk lasterampe i aluminium som kun veier kg. Høyde lasteramper cm.


Lasteramper aluminium

Bredde mellom styrekantenekjøreramper 30. Gratis bytte av størrelser. Vi tilbyr en rekke produkter innenfor lasteteknikk i form av: porter, broer, tetninger og tilleggsutstyr. Alle elementer utvikles med hensyn til.


Utseende som vist på bildet under. Rampen er god å bruke, siden den har denne bøyen som gjør at man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg