torsdag 17. januar 2019

Utforing vindu mål

Utforing vindu mål

Vindus - og dør utforinger - målangivelsen på utforingen ? Skal fore ut vinduer og dører, men er usikker på dimensjonene jeg skal velge. Med riktig utforing får du en penere overgang mellom dør- eller vinduskarm og veggen. Vi har en rekke utforinger som passer de alle fleste behov.


Hos MAXBO finner du foringer og vindusbrett når du skal skifte vindu på huset. Like profiler kan finnes for både tak, karm- og gulvlister. Valg av dimensjon gjøres ofte på bakgrunn av egen smak, stil og størrelse på rom. Gjæring av listene i. Leveres ferdig med fjær som passer sporet (noten) på døren eller vinduer.


Utforing vindu mål

Utforingene er foliebelagt i fargen Bomull. Både Lyssand og Frekhaug Vinduet oppgir alltid målene som bredde x høyde. Vi anbefaler derfor at du måler bredden først og deretter høyden.


Denne filmen viser deg hvordan du enkelt og greit monterer utforing rundt dør og vindu. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Se vårt utvalg av innen utforing til dør og vindu.


Vår spesialutviklede notsporlist er svært godt egnet til utforing av vinduer og dører uten notspor. UTFORING DØR OG VINDU. Se flere dimensjoner og. Hvor mye koster.


Utforing vindu mål

Vindusutforinger som er ferdig tilpasset. Som utforing i bunnen av vinduet kan vi levere det som kalles. Heiltre utforinger.


Vi produserer utforinger etter mål og kan levere spesialbredder og lengder. Ferdig til montering. En utforing benyttes til – i kombinasjon med en karmlist, til å lage en. Listverk og utforing.


Optimera har som mål å være i front når det gjel. På dør og vindu benyttes utforing, slik at man oppnår riktig avstand til overflate. Har ikke slissesag selv.


Kan man bestille på mål ? Se eksempel på utforing her. Når man skal finne riktige vinduer, kommer man ut for mange ord og faguttrykk. Legg i huskeliste. Passer lister opptil. Mål T16xB65xH65mm. Vær nøyaktig med alle mål, lodd og vater. Rundt vinduer og dører brukes det bygge skum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg