tirsdag 15. januar 2019

Tømmerhus modeller

Hus som du vil være fornøyd med å kalle hjem. Moderne tømmerhus. Vi vurderer hvilke hus i Kontios utvalg som er best egnet til din livsstil og dine behov, slik at vi kan vi gi deg de boligopplevelsene du ønsker deg. Vi har ganske mange katalogmodeller innen tømmerhus.


Så langt har ingen bestilt en modell slik den er på nettet. Hytte (en etasje). Samlet areal (BTA). Aito Laftehus : Produsent av autentiske trehus fra finske Lappland - Hus og hytter basert på sakte voksende furu fra Finsk Lappland.


Tømmerhus og laftehytter husmodeller byggesett montering. Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger. Dette er ikke mer kostbart enn om vi lafter en av våre standard modeller.


Vi kan ta utgangspunkt i en. Unik design, ekte tømmer, omfattende opplevelser. Bygging av tømmerhus er spesialiteten til vårt byggeteam, som har bred erfaring fra hele verden. Uansett om du ønsker et håndlaftet eller maskinlaftet laftehus.


Det kreves minimalt med vedlikehold på et tømmerhus sammenlignet med. Våre kunder velger mellom et utall hyttermodeller i høykvalitets laft. Oppføring av tømmerhus og hytter. Landmåling og utstikking.


Tømmerhus modeller

Den enkle formen å bygget gir også et rimelig bygg. Alle modellene er. På denne modellen har vi likevel valgt en. Brutto gulvareal: 1m2.


Antall etasjer (stk.): 1. Laftede tømmerhus er en byggemåte med tusenårig tradisjon i vårt lan. Vi produserer hytter etter kundens egne ønsker og behov, men vi har også en del standardmodeller å velge blant.


Disse modellene kan ofte være et utgangspunkt. Vår teknologi gir oss fleksibilitet til. Til-Huset forhandler først og fremst tømmerhus og tømmerhytter fra Finske Punahonka.


Tømmerhus modeller

Men vi har også Verandahus, Infrarød sauna (IR sauna) og. Ta kontakt for mer informasjon og. Hos Polar Life Haus kan du enten velge en ferdig standard- modell som vi tilpasset etter dine ønsker og behov, eller få.


Otto Robsahm har en stilren Daikin- modell hjemme i sitt gamle tømmerhus. Jeg har en kraftig varmepumpe fra Daikin i mitt gamle, trekkfulle tømmerhus.


Tømmerhus modeller

Dere kan også finne fra galleriet vårt en passende modell og tilpasse den til Deres. Opprinnelig geitefjøs fra Gudbrandsdalen. Flyttet ned til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg