fredag 18. januar 2019

Granitt støttemur 20x20

Granitt støttemur 20x20

Kan blant annet benyttes til bakfylling og underlag for ulike typer støttemur, hagemur og forskalingsblokk. Hvor høy mur du faktisk kan bygge avhenger av stedlige forhold samt hvordan. Vekt ‎: ‎12stk ca. Be om uforpliktende tilbud levert rett hjem i nettbutikken.


Pris fra 295kr per løpemeter for 20x. Fugene er saget i ytterkant. En granitt mur kan jevne ut. Støttemur hugget.


Vår indiske mur i granitt har tradisjonell rå front og bakside, med hugget bygg og ligg, samt fuger. Muren må limes med monteringslim. Alle murer som det. Antall Kjøp Legg i handlekurv.


Blokkene har lite avvik på mål, som gjør at man får en mur med jevne og pene fuger. Grov hog 110kg, Pris på forespørsel. OBS: PRIS PR LM = 29- Kjøpes i stk av 1cm! Et natur produkt.


Granitt støttemur 20x20

Råhugget overflate gir et flott spill. Tilleggsinformasjon. Lyst til å pynte eiendommen litt? Vi i byggmakker har et bredt utvalg av belegningsstein og støttemur som kan brukes på flere områder.


Foto: Ingrid M Rotvik (copyright). XL - Fits in a van. Delivery date: September. Anbefalt leverandør av granitt - Bra pris på natursteinmur. Granittstein fines. Naturstein av høy kvalitet til innvendig og utvendig bruk. Vi leverer blandt annet granittmur, støttemur og kantstein. Kontakt oss for et godt tilbud! Her finner du alt innen skifer, granitt, mur- og brostein, belegningsstein m. Er det på tide oppgradere hagen eller uteplassen i år?


Granitt støttemur 20x20

En støttemur kan være både dekorativ og gi nye muligheter i hagen, mens belegningsstein kan gi. Vi hjelper deg med anbud på støttemur. Anbudstorget setter deg i. Avgrens til fylke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg