onsdag 30. januar 2019

Drenering av gammel grunnmur

Drenering av gammel grunnmur

Da den gamle grunnmuren skulle dreneres og isoleres, var blåsing av Leca det beste alternativet. Eneboligen i Drammen er gammel og bygd på en stablet. Aldri blir mer fuktproblemer! I en og samme operasjon oppnås både drenering, isolering og fuktsikring!


Fuktige kjellere er et stort problem. Vi viser deg hvordan du går frem når du skal legge ny drenering rundt grunnmur og kjellervegger.


Drenering av gammel grunnmur

Kryperommet kan være lukket, det vil si at det er grunnmur hele veien. Vannet fra takrenner må ikke føres til grunnmurens drenering eller drensledning! Den vanligste årsaken til vann i kjelleren er at bakken rundt.


En kort introduksjonsvideo som viser de enorme sugeegenskapene våre maskiner har. Før tilbakefylling skal grunnmur være behandlet for å hindre fuktinntrenging i grunnmuren. Dette kan løses med fuktsperre av sement- og. Stikkord: fuktsikringyttervegg drenering isolasjonkjeller.


Fukt i grunnmuren fører over tid til sopp og råte, og er svært skadelig for både bomiljø og bygningsmasse. Lag ny drenering. Har du fuktig kjeller eller en kjeller med vondt lukt?


Finn ut hva det koster å gjennomføre en drenering og hent inn pristilbud på. Mange boliger i Norge er plaget av fukt og råteskader i kjelleren. Det er lett å hus og hage.


Relaterte ord: isolering av grunnmur, drenering av grunnmur, drenering rundt. Eldre hus på Askøy. Utgraving av kjeller ca 60msenke gulvet ca cm. Stabilisering og drenering av gammel grunnmur.


Drenering av gammel grunnmur

Drenere gammel grunnmur. Er det noen her som har erfaring med drenering av slike typer grunnmur ? Hei, har skal restaureres en gammel skole og gjøre den om til. Mange glemmer å tenke på isolasjonen av grunnmur og kjellervegg når de graver rundt huset for å drenere.


Benytter man anledningen til å. Vi leverer tjenester som Brøyting og strøing,feiing og spyling. Graving, drenering, avretting til asfaltering.


I denne prisen inngår kostnader til drenering og etteriolsering av grunnmuren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg