mandag 28. januar 2019

Hengende pynt i vindu

Dekorasjon for alle rom. Alle typer dekorasjon for pynt og praktisk bruk. Gøyale hengende dekorasjoner til flere forskjellige temaer. Du kan pynte med lys og blomster, og du kan faktisk også bruke denne plassen til oppbevaring.


Det bringer den friske naturfølelsen inn og passer fint i vinduet – og ser hyggelig ut fra utsiden. Ha noe hengende, noe stående. Jeg holder på å innrede en stue med mange vindu.


Det ene vinduet er stort og går nesten ned til golvet. Jeg ser etter noe å henge i vinduet. Det er de små, dekorative tingene som gir hjemmet personlighet. Anonymforum - Skravle.


Pynt HILBERT B19xH29cm. En pendel kanskje? Altså et lys som henger fra toppen av vinduet ? Hva har dere til pynt i vinduene deres. Smale springbrett i alle vinduer. Flere resultater fra forum. Enten du ønsker å dekorere med bordlampe i vinduskarmen eller en hengende vinduspendel kan du finne inspirasjon og tips i vår blogg. Jeg vil ha noe pynt hengende i vinduet, men hva? Jeg kikket litt i interiørbutikkene på senteret i dag, men de har selvsagt bare julepynt akkurat.


Hengende pynt i vindu

Heng dem over festbordet eller snacksbordet, rundt dansegulvet eller i et vindu. Denne hagealven er perfekt som pynt i hagen med planter rundt seg eller som et dekor. Vakert rusthjerte til å henge opp ved uteplassen eller inne i vinduet.


Hengende pynt i vindu

Hjerte til oppheng med barokkutskjæringer som er like fint hengende i et vindu so. Jeg har nettopp flyttet fre en leilighet som hadde veldig store vinduer og der hadde jeg to hengende lykter, to små hengende telysholdere. Ei julestjerne hengende i et vindu og et overpynta juletre holder ikke lenger, vi ønsker oss mer! Vi kan velge og vrake i stil, men noe av det som.


Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Små keramikkfigurer i ulik stil passer sammen som en liten familie på bordet eller i vinduet. Sommerfugler laget av papir. Nydelige mønster på vingene.


Hengende pynt i vindu

Fine snøkrystaller til å pynte opp i vinduet eller rommet med. Kan også festes på vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg