fredag 11. januar 2019

Persisk teppe blått

Persisk teppe blått

Teppet er laget av en miks av ull og bomull som gjør teppet mykt og skinnende. De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere, så ingen av dem er like.


PERSISK HAMADAN Teppe. Kelim-tepper fra Iran (persiske kelimer) har blitt. Etter å ha samlet i mange år ønsker jeg nå å selge en kolleksjon med persiske tepper.


Persisk teppe blått

Her finnes gamle og nye, knyttet og vevd tepper fra hele Iran, mesteparten. I århundrer har persiske tepper blitt verdsatt for sitt flotte håndverk og sin høye kvalitet. Disse vakre og unike, håndknyttede persiske teppene finnes i utallige.


Materialene som brukes i persiske tepper, er ull, silke og bomull. Ull brukes i luven. Fargeskalaen er dominert av rustrø beige og mørk blå. Moniga Viskosematte 160x230.


Det ble oppdaget av arkeolog og professor S. Du kan finne vakre tradisjonelle varianter, men også vintage tepper som er. Filtrer etter Pris. Aspen teppe - Koksgrå. Persisk Teppe Blått.


Boston teppe - Blå. For dager siden - Finn gode tilbud og priser på indiske og persiske tepper via Kelkoo. Teppeabo - dagers full returrett på alle våre håndknyttede tepper. Teppene er ofte røde eller blå, og produseres i en lang rekke ulike mønstre, men har ofte en sentralt plassert medaljong og en tydelig definert ramme.


Persisk teppe blått

Brukt Rød og blå persisk teppe til salgs i Ingeberg - Rød og blå persisk teppe publisert av Tommy Treseng i Ingeberg. Derfor er beste kvalitet vintage tepper laget av persiske tepper. Velg en størrelse: ×. Denne distressed vintage. Det største persiske teppet er.


Selv om uttrykket " persisk teppe " oftest refererer til haugvevde tekstiler. Fargene på Bijar-tepper er utsøkt, med lys og mørk blå farge, og mett til lys, blekere.


Rø blå og beige er de dominerende fargene i orientalske tepper, men også fargerike tepper. Det er ingen tilfeldighet at de persiske teppene har et godt rykte. Tepper skaper både varme og hygge, samtidig som det gir en lun og harmonisk stemning.


Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg