tirsdag 8. januar 2019

Lydbøyler glava

Lydbøyler glava

Fjærende stålbøyler for opphenging av himlingsplater i min. Bøylene er tilpasset platelag. Reduserer trinn- og luftlyd i etasjeskillere. ProdDok-834-1media.


Lydbøyler glava

Laget for å redusere trinn- og luftlyd i etasjeskillere. Holder på å skru opp lydbøyler i himling, men lurte på et par ting. Glava Type D lydreduksjonsbøyle. Det er lett å måle effekten: Bygg et gulv med lydbøyler og ett uten.


Lydreduksjonsbøyle Type D. Last ned datablad. I bøylene festes lekter, min. Planlegger du et lydisolert rom? Vi begynner med taket. Lydbøyler er praktisk. Det er et flatt tak, så tenker å montere glava type D rett i taket og så bjelker. Skal det være lydbøyler kun i "midten" av taket og ikke langs veggene. Trinnlyd fra rommet eller leiligheten over kan være veldig sjenerende, og oppfattes til tider som støy. LYDBØYLE B XFA 0PAROC. GLAVA DYTTESTRIMMEL I BÆREPOSE 25MM.


Elektrisk, Skjult anlegg. I veggene er det isolert med 75mm glava, som dobbelt lag med gips. Det er også dobbel lag gips i taket, som selvsagt henger i lydbøyler.


Lydbøyler glava

Før lydtak monteres under der igjen. En lydbøyle skrur du på bjelkelaget, slik at den henger ned og så fester du.


Denne metoden gir deg muligheten til å lage en lydhimling uten å rive ned den gamle. Formål å redusere lyd fra ovenliggende leilighet. Fermacell plater. Taket består av bjelker og bor og har blitt lektet ned med lydbøyler.


Sylomer lydbøyler. Nedboksing for el. Men det er mye jobb synes jeg. Ellers så kan du bruke lydbøyler i taket. Dual purpose of. I spalten legges Bunnfyllingslist og det fuges med høyelastisk fugemasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg