torsdag 17. oktober 2019

Jernvitrol på utemøbler

Du kan beise over jernvitrolbehandlet treverk, men man bør ikke bruke maling da dette kan stenge fukten inne i treverket. Husk også at treverk.


Påføring av jernvitrol er en metode for gråning av treverk, først og fremst gran og furu. En behandling med jernvitrol gir etter en tids væreksponeri. Jernvitrol, eller jernsulfat, er mye brukt som overflatebehandling på yttervegger. Det framskynder den grå patinaen man får av å la ubehandlet.


Jernvitrol på utemøbler

Jernvitriol gir et grått utseende som om møblene har stått ute i lange tider. Dette er på vestlandet, det regner her av og til ;-) Går det an å stryke f. Visir over jernvitrolbehandlet virke? Bør man i så fall vente en.


Det første jeg gjorde var å male underdelen eggehvit og etterpå gikk jeg løs med jernvitrol på bordplata. For lutet furu er jeg ferdig med for en. Ser på ulike nettsteder at jernvitrol kan brukes på ordinær kledning, men anbefales ikke i annet en tørre innenlandsklima. Behandling med jernvitrol gir kledningen raskt og enkelt et gammelt, slitt utseende og gråaktig patina.


Jernvitrol på utemøbler

På den måten vil treverket få et sølvgrått. Alle priser på utemøbler er inkl. Vi kan tilby behandling med jernvitrol og. Utemøbler leveres ubehandlet om ikke annet er avtalt.


Jernvitrol på utemøbler

Skåbu Tradisjonsbygg lager utemøbler av det kraftige laftetømmeret vi ellers bruker når vi. Pris utemøbler pris pr. Tillegg for behandling med jernvitrol. Det går også an å bruke en.


Med noen enkle oljegrep forlenges livet til teakmøbler både utemøbler i såkalt hardwoo metall og plast. Her får du de beste tipsen! Hagemøblenes bein er dets.


Dette gjør Accoya til et meget holdbart og solid alternativ til andre alternativer for produksjon av utemøbler mm. Kan leveres behandlet med jernvitrol, vil da få en grå farge som drivve fra, - i tillegg.


Paller med skifer på. Her er det ikke finmaling, men rause. Hvor det er brannkrav. Benker av gamle materialer. Bare fantasien som setter grenser. Termofuru testet og sertifisert i henhold til krav og oppnår B-sd0. UTEMØBLER : Gode, kraftige utemøbler er klare til levering. De fleste møblene settes inn med jernvitrol. De må ha jobba godt med dette i vinter. Vi anbefaler at du maler utemøblene med vår hurtigtørkende og selvsagt svanemerket produkt ONE Door.


Bjørnstagrinda ukantet furu (privat). På terrassegulv vil de vanlige oljene som brukes til trykk.


På bildet ser du ei stavlaft-hytte vi har bygget i Skardfjellgrenda - med utemøbler i samme stil. Utebord og benker lager vi av malmfurua vi ellers bruker til lafting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg